2777
2789
عنوان

سقط یک قل

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 49 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون میشم من پریروز خونریزی داشتم الان کمترشده لک بینی شده خیلی میترسم دکترم گفته نباید بیوفته اگا ...

عزیزم پرسیدم گفت توی ۶ هفتگی ضربان قلب نداشت موند تو شکمش با زایمان دفع شد 

آزادسازی هم زدید؟؟ چندبار اقدام کردید که گرفت ؟ روز خاصی بود یعنی؟؟ 

امپول ؟نه من ۵ساله اقدام بودم ولی ایندفعه ۵یا۶ماه اقدام کردم  البته پزشک من جور خاصی دارو میده من ۸ تا لتروزول و ۵ تا کلومیفنو باهم میخوردم روز تخمک گذاری میرفتم سونو تخمکامو میدید میگفت برو اقدام کن خودش روزشو گفت کی اقدام کنم

امپول ؟نه من ۵ساله اقدام بودم ولی ایندفعه ۵یا۶ماه اقدام کردم  البته پزشک من جور خاصی دارو میده ...

آهان ، یعنی ۸ تا لترو و ۵ تا کلومیفن رو توی یک شب خوردید؟؟ عجب دل و جراتی 

اللهم الرزقنا ولدا ذکورا صالحا یا خالق الارواح یا ارحم الراحمین🌺🙏
آهان ، یعنی ۸ تا لترو و ۵ تا کلومیفن رو توی یک شب خوردید؟؟ عجب دل و جراتی 

بله دیگه اعتماد کردم به دکترم خداروشکر جواب داد اگه تهرانین پیشش برین حتما خیلیا بار اول دوم جواب میگیرن تو سعادت اباده دکتر کومار هندیه 

سلام من مامانم دو قلو باردار بودن تو 6 ماهگی به خونریزی شدید افتادن یکی از قل ها سقط شد یکی دیگه زند ...

سلام عزیزم خداروشکر یه قل جذب شد ولی من همچنان لکه بینی دارم نمیدونم از چیه 

بله دیگه اعتماد کردم به دکترم خداروشکر جواب داد اگه تهرانین پیشش برین حتما خیلیا بار اول دوم جواب می ...

نه گلم من مشهدم، اگه نزدیک بودم حتما میومدم ، چون یکساله اقدامم و نمیشه 😢

اللهم الرزقنا ولدا ذکورا صالحا یا خالق الارواح یا ارحم الراحمین🌺🙏
انشاالله میشه عزیزم به وقتش هروقت خدابخواد میشه

سلام عزیزم شما هنوز میرید پیش دکتر کمار؟من دوساله اقدامم العانم ۳ماهه تحت نظر دکتر کمارم ولی باردار نشدم هنوز😔

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
سلام عزیزم شما هنوز میرید پیش دکتر کمار؟من دوساله اقدامم العانم ۳ماهه تحت نظر دکتر کمارم ولی باردار ...

بله عزیزم من رفتم الانم باردارم انشاالله همین ماه جواب میگیرین منم ماه چهارم نتیجه گرفتم انشاالله همین ماه نتیجه میگیری