mahdiyeh77 مدیر عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 2587 عنوان سقط یک قل | مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 49 پست سلام دوستان من از دیروز لک بینی داشتم رفتم دکتر گفت دوقلو بودن یکیشون رشد نکرده ولی اونیکی سالمه و منظمه ضربانش الان خیلی نگرانم چی میشه حالا 😔😔😔 1399/11/08 | 15:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadafekhalij1 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 1872 بله عزیزم من رفتم الانم باردارم انشاالله همین ماه جواب میگیرین منم ماه چهارم نتیجه گرفتم انشاالله هم ... خدا کنه توروخدا دعا کن دیگه طاقتم تموم شده خدا یا میشه یه روز منم بیام تایپیک بزنم بگم خدایا شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
sadafekhalij1 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 1872 بله عزیزم من رفتم الانم باردارم انشاالله همین ماه جواب میگیرین منم ماه چهارم نتیجه گرفتم انشاالله هم ... مبارک باشه عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد،شما مشکلتون چی بود که باردار نمیشدین خدا یا میشه یه روز منم بیام تایپیک بزنم بگم خدایا شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
mahdiyeh77 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 2587 مبارک باشه عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد،شما مشکلتون چی بود که باردار نمیشدین مشکلی نداشتم اصلا هیچی نمیگفتن دکترا میگفتن هردو سالمین ولی نمیشد
mahdiyeh77 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 2587 خدا کنه توروخدا دعا کن دیگه طاقتم تموم شده انشاالله همین ماه باردار میشی عزیزم
عشق_جان عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 اخه من خونریزی ام داشتم الانم لک دارم 😢😢 سلام خوبین منم دقییییق شرایط اون روزشمارو دارم خیلی نگرانم دکترم فقط شیاف دادههه انگار كه نيستي چو هستي خوش باش