2777
2789
عنوان

کیک پختم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 94 پست
واقعا؟😍😍 آره از دیشب به فکر کیک بودم😂😂 با خودمم گفته بودم صبح میرم خامه میخرم سفید کار میکنم با ...

آره قشنگ 🥰 وسطش همون شکلات سفید رو بن ماری میکردی و میریختی قشنگتر هم میشد اما الان هم خوبه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

@kylie_puzzle  

@aroskochike  

@mahbobeh73  

دوستای گلم کیکی که دیشب میگفتم رو پختم ولی خودم زیاد راضی نیستم...چون هیچ چیزش اونی نشد که میخواستم...رنگهاش قرار بود زرد یا قرمز باشه ولی رنگهامو خواهرم برده بود خونشون همین رنگها برام مونده بود...زمینه اش هم میخواستم خامه سفید کار کنم ولی مامانم نخرید گفت خرج اضافیه برا همین گاناش کاکائویی ریختم کلا قهوه ای شد کیک😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره قشنگ 🥰 وسطش همون شکلات سفید رو بن ماری میکردی و میریختی قشنگتر هم میشد اما الان هم خوبه 

راست میگیا شکلات سفید هم خوب میشد اما طعمش مثل شکلات قهوه ای نیست برا همین کلا در نظر نگرفته بودم😊 

عالی شده عزیزم نوش جون من اصلا خامه کشی بلد نیستم☹☹☹

آره خامه کشی سخت تره..منم زیاد خوب نیستم تو خامه کشی...گاناش راحتتره....البته با یه روبان کاغذی خیلی راحت میشه خامه رو صاف کرد😊 تو قنادی از روبان کاغذی برا صاف کردن استفاده میکنن

سلام عزیزه دل . وای اینکه خیلی خوب شده . افرین بهت بااین سلیقت. ❤❤❤❤حالا بردی کیکو ؟🙂چی گفتن

ممنون عزیزم لطف داری 😘😘 اونی که میخواستم نشد ولی خوب کاچی بهتر از هیچی😄 آره بردم دو نفر از بقیه همسایه ها هم بودن اونجا😔...خوششون اومد عکس و اینا گرفتن اول😂😂 بعدش برش دادن در عرض یه ربع اثری از کیک نموند😂😂