بچه ها من قراره این کیکو تا یه ساعت دیگه ببرم خونه همسایمون😔 اصلا دوستش ندارم به چند دلیل: اول اینکه میخواستم گلهای رویش رو قرمز یا زرد کار کنم ولی رنگهای قرمز و زردم رو خواهرم برده بود امروز هم نیاورد ...سبز هم برده بود😔 خلاصه هر وقت ببینمش یه نیشگون داره پیش من😕 موند این رنگها که باهاشون شکوفه زدم...دوم هم اینکه خامه کم داشتم اصلا شکوفه هایی که زدم رو دوست ندارم قشنگ و شیک درنیومده..هرچی به مامانم گفتم یکم خامه بخر گفت دوره نمیتونم برم همین کافیه😢😢
دوستای گلم کیکی که دیشب میگفتم رو پختم ولی خودم زیاد راضی نیستم...چون هیچ چیزش اونی نشد که میخواستم...رنگهاش قرار بود زرد یا قرمز باشه ولی رنگهامو خواهرم برده بود خونشون همین رنگها برام مونده بود...زمینه اش هم میخواستم خامه سفید کار کنم ولی مامانم نخرید گفت خرج اضافیه برا همین گاناش کاکائویی ریختم کلا قهوه ای شد کیک😂
عالی شده عزیزم نوش جون من اصلا خامه کشی بلد نیستم☹☹☹
آره خامه کشی سخت تره..منم زیاد خوب نیستم تو خامه کشی...گاناش راحتتره....البته با یه روبان کاغذی خیلی راحت میشه خامه رو صاف کرد😊 تو قنادی از روبان کاغذی برا صاف کردن استفاده میکنن
سلام عزیزه دل . وای اینکه خیلی خوب شده . افرین بهت بااین سلیقت. ❤❤❤❤حالا بردی کیکو ؟🙂چی گفتن
ممنون عزیزم لطف داری 😘😘 اونی که میخواستم نشد ولی خوب کاچی بهتر از هیچی😄 آره بردم دو نفر از بقیه همسایه ها هم بودن اونجا😔...خوششون اومد عکس و اینا گرفتن اول😂😂 بعدش برش دادن در عرض یه ربع اثری از کیک نموند😂😂