2777
2789
به نظرم منصور عقد رو بهم میزنه ولی محبوبه بی شعور زن رحیم میشه😫

درست نیست همه بهش بد میگن بنده خدا علم غیب نداشته که بدونه بعد ازدواجش با رحیم چی میشه.الان برای منو شما خواستگار بیاد نمیتونیم پیش بینی کنیم چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم منصور عقد رو بهم میزنه ولی محبوبه بی شعور زن رحیم میشه😫

آره منصور اون دور و ورا بود تا کاری کنه

چقدر جنتلمنه آخه 🥹😂

یعنی واقعا محبوبه کم عقل دلم میخواد برم خفه ش کنم

چرا من از خجسته خوشم میاد بدبخت عاشقه

نه لحن صحبتش خیلی با عشوه اس

بعدشم میدونه منصور عاشق محبوبه است ولی بازم بهش چشم داره

خوشم نمیاد

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

آره منصور اون دور و ورا بود تا کاری کنه چقدر جنتلمنه آخه 🥹😂یعنی واقعا محبوبه کم عقل دلم میخواد برم ...

😫😅

خیلی رومخه

کتابش واقعا قشنگه، خیلی خوب نوشته

بعدا یه جوری عشق منصور میشه

که حتی به نیم تاج هم حسودی میکنه

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

آره منصور اون دور و ورا بود تا کاری کنه چقدر جنتلمنه آخه 🥹😂یعنی واقعا محبوبه کم عقل دلم میخواد برم ...

درست نیست همه بهش بد میگن بنده خدا علم غیب نداشته که بدونه بعد ازدواجش با رحیم چی میشه.الان برای منو شما خواستگار بیاد نمیتونیم پیش بینی کنیم چی میشه

😫😅خیلی رومخهکتابش واقعا قشنگه، خیلی خوب نوشتهبعدا یه جوری عشق منصور میشه که حتی به نیم تاج هم حسود ...

کتابش واقعا جذابه

کاش فیلمه خراب نکنه تصورات مونو از کتاب

ولی آخر فیلم نوشته بود قسمت آخر فصل اول جمعه میاد فصل دوم رو هم ساختن یا باید بمونیم تو خماریش

درست نیست همه بهش بد میگن بنده خدا علم غیب نداشته که بدونه بعد ازدواجش با رحیم چی میشه.الان برای منو ...

دقیقا روز بعد از عروسی با رحیم میفهمه

تو کتابش که اینو میگه

نه لحن صحبتش خیلی با عشوه اسبعدشم میدونه منصور عاشق محبوبه است ولی بازم بهش چشم داره خوشم نمیاد

خب با خودش میگه محبوب که داره اردواج میکنه چه اشکال داره منصور هم به اون برسه

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
درست نیست همه بهش بد میگن بنده خدا علم غیب نداشته که بدونه بعد ازدواجش با رحیم چی میشه.الان برای منو ...

ولی چشم و عقل داریم

چرا باید بین خیلی خوب و بدترین اون بده رو انتخاب کنیم

اونجوری که توی کتابه رحیم داغونه قشنگ

خب با خودش میگه محبوب که داره اردواج میکنه چه اشکال داره منصور هم به اون برسه

اونجوری چشم شوهرش همیشه دنبال خواهرشه

آدم احساس امنیت نمیکنه

اینو متاهلا خوب میفهمن