2777
2789
عنوان

دلم میخواد به خودم برسم اما

525 بازدید | 29 پست

من 22 سالمه و خداروشکر چهره خوبی دارم قصد تعریف ندارم اما اطرافیان قدیم و جدید همه بهم اینو میگن تیپمم خوبه اما زیاد اهل به خود رسیدن نیستم که مثلا قشنگ ی ارایش ملیحی داشته باشم یا ی خط چشم درست حسابی بکشم یا موهامو اتو بکشم یا فر کنم مدلای مختلف موهامو درست کنم و کوتاه کنم و یا ی ناخنی بکارم مژه ای لیفت و اکستنشن کنم اهل هیییچ فقط ی ضد افتاب و ی رژ و لباسام اونم بخاطر محدودیت خانوادگی نمیتونم مثلا هز نوع تیپی بزنم اما خب در کل خوبه بسته نیستم دوست دارم به خودم برسم اما خیلی وقت گیرو حال و حوصله میخواد و سخته برام بخوام برم بیرون هر چند بار ی بار موهامو قشنگ کنم بشینم خط چشم و کرم بزنم و یا چیزای دیگه و اینطوری هم دیگه اصلا اعتماد به نفس برام نمونده از همه ساده ترم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما روتین پوستی داشته باش نیاز نیست ارایش کنی همیشه ولی هر از گاهی با دوستات یا نامرد ها هر کسی میری بیرون یه سایه کوچولو با بکم ریمل بزن رنگ رژتو عوض کن لباسای رنگ های مختلف بپوش استایلای مختلف بزن یه بار فرق وسط بزن یه بار کج بزار موهاتو به بار شال بزن یه بار روسری بزن به بار جلوی موهاتو گیره خوشگل بزن از این مرواریدیا همش لباس به رنگ نپوش من فبلا بیشتر رنگای مشکی و تبره میخریدم ولی الان از هر رنگی استفاده میکنم تا متفاوت به نظر بیام

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
حتما روتین پوستی داشته باش نیاز نیست ارایش کنی همیشه ولی هر از گاهی با دوستات یا نامرد ها هر کس ...

اره درسته همه دوستام بهم میگن خیلییی جذابی و خوشگلی فقط حیف ساده ای به خودت نمیرسی

تو حرف اره اما وقتی بری بیرون بقیه رو میبینی و یا جمع دوستا نظرات عوض میشه

تو دانشگاه یه همکلاسی داشتم خیلی ساده بود و اصلا آرایش نمیکرد

بخدا کیف میکردم صورتشو نگاه میکردم ساده و زیبا

اینجور ادما اعتمادبنفسشونم زیاده

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.