2777
2789
عنوان

دلم میخواد به خودم برسم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 29 پست
تو دانشگاه یه همکلاسی داشتم خیلی ساده بود و اصلا آرایش نمیکرد بخدا کیف میکردم صورتشو نگاه میکردم سا ...

من خودم جنوبیم اما با دوستای خانوادگی تبریز شمال اصفهان رفت و امد داشتیم با اینکه پسراشون امروزی بودن و کلی دختر امروزی تر پیششون اما از من خوششون اومده بود با اینکه ساده ترم اما نمیدونم چرا اعتماد به نفس ندارم

خب منم همینم ساده گاهی هم ارایش میکنم واس خودم و بیروت هگیشه تیپم مناسب هس ینی خوشتیپم ولی دیگ صورتم دست نمیزنم ینی مثلا مژه بکارم و .... ناخنامم ک دوس دارم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیفت کاشت مژه و ناخن...... شبیه آدمای فضایی میشن چه کاریه آخه... یه خط چشم و رژ لب میزنم از کرم و ای ...

من خودم همیطورم مرتب و تیپمم خوبه اما توی دید که خیییلی جذاب بنظر برسم نه

خب منم همینم ساده گاهی هم ارایش میکنم واس خودم و بیروت هگیشه تیپم مناسب هس ینی خوشتیپم ولی دیگ صورتم ...

منم همیطورم اما خب دوستام میگن چون ناخن و مژه نمیکاری امروزی نیستی و به خودت نمیرسی و ...

الان دیگه 99 درصد همیطورن خیلیاهم باهاش جذاب تر میشن

عزیزم کی گفته که همه باید مثه هم باشن . من خودم تا به الان که ۳۰ سالمه حتی موهامو رنگ نکردم نه واسه عروسی نه هیچی . نه ناخن نه کاشت هیچکدوم ازینکارا کلا نچرال نچرالم . آب زیاد میخورم و مراقب پوستمو اینام هستم کرم پودرو اینام اصن نمیزنم حتی واسه عروسی. ولی تیپ میزنم و به سرو وضعم میرسم. تعریف از خودم نباشه هرکی میبینتم از زیبایی و جذابیتم تعریف میکنه . انقدر خودمو زیبا میبینم که نیازی ابدا به اینچیزا احساس نمیکنم

این نیز بگذرد.......
من خودم همیطورم مرتب و تیپمم خوبه اما توی دید که خیییلی جذاب بنظر برسم نه

از نظره خودت اونایی که تیپ خفن میکنن جذابن خوب نظره تو آینه... شاید در عین سادگی که تو داری از نظره بقیه جذاب‌تر از اونی باشه که خفته... بعدشم دیگ این چیزا خز شده خط چشمه دومتری رژلب تا زیر دماغ ترسیم کردن رژ گونه قرمز و سایه سبزو... چیپ شده این کارا 

منم همیطورم اما خب دوستام میگن چون ناخن و مژه نمیکاری امروزی نیستی و به خودت نمیرسی و ...

ن عزیزم خب هیچی بهتر ساده بودن نیست 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
از نظره خودت اونایی که تیپ خفن میکنن جذابن خوب نظره تو آینه... شاید در عین سادگی که تو داری از نظره ...

نه ارایش اونقدر غلیظ ...شایدم چون دوستای من همه اونطورین من متفاوتمو بهم همش میگن حس بدی پیدا کردم

نه ارایش اونقدر غلیظ ...شایدم چون دوستای من همه اونطورین من متفاوتمو بهم همش میگن حس بدی پیدا کردم

وا چه ربطی داره حالا یه بار امتحان کن ببین نظره بقیه چطو میشه راجب بهت 

باورکن اینچیزایی که گفتی اسمش به خود رسیدن نیست منظورم کاشت و لیفت و ایناس به خود رسیدن از نظر من اینکه به پوستت برسی مراقب دندونات باشی نخ و مسواک مرتب . به ناخونات برسی سوهان کشیده باشن و تمیز . سعی کنی همیشه تمیز و پاکیزه باشی. و مراقب جسمت و روحت باشی . کتاب بخونی . و.موسیقی خوب گوش بدی . شاد باشی و اینا 

این نیز بگذرد.......
باورکن اینچیزایی که گفتی اسمش به خود رسیدن نیست منظورم کاشت و لیفت و ایناس به خود رسیدن از نظر من ای ...

منم همین فکرو میکردم اما از بس دوستام تو کار ژل و کاشت و این چیزان و به من میگن ساده ایطوز شدم

منم همین فکرو میکردم اما از بس دوستام تو کار ژل و کاشت و این چیزان و به من میگن ساده ایطوز شدم

عزیزم به حرف دوستات اهمیت نده . وقتی اینحرفارو زدن بهشون بگو من سبک خودمو دارم و طبیعی بودن خودمو بیشتر دوست دارم و خداروشکر نیازی به اینکارا ندارم 

این نیز بگذرد.......
2790
2778
2791
2779
2792