2777
2789
عنوان

خانوما ...

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 94 پست
دوست منم تجربه هجده ساله داشت و مطمئن بود باردار نیست

واقعا!!!!

نمی دونم والا،چی بگم

ا

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم عزیزم  میگن حسی ندارن میگن مواظبیم ادعاشون میشه

دقیقا 

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚

منم ۱۴ آذر شدم اخرین بار😐😐😐

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
خانوما کسی میدونه چند روز بعد قرص اورژانسی باید پری بشیم؟ ممنون میشم جواب بدین

تجربشو ندارم عزیزم

اطلاعی هم ندارم

ولی من باردر باشم ناراضی نیستم اما ماه پیش کلا کم نزدیکی داشتیم و هر بارم کاملا مراقب بودیم یه چیز ب ...

عزیزم تمام کسانی که جلوگیری طبیعی داشتن گفتن بعیده اما بعدا شده. جلوگیری طبیعی رو هیچ پزشکی قبول نداره. چون با پیش آب هم حامله میشن حتما نباید مایع منی وارد بشه. یه بیبی بزن که اگر چیزی بود نه خودتو ناقص کنی نه اون بچه رو چون میگی زعفرون میخورم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
منم ۱۴ آذر شدم اخرین بار😐😐😐

سابقه داشته؟

من همیشه منظمم با یک تا دو روز کمتر یا بیشتر گاهی

عزیزم تمام کسانی که جلوگیری طبیعی داشتن گفتن بعیده اما بعدا شده. جلوگیری طبیعی رو هیچ پزشکی قبول ندا ...

بنظرتون با خوردن قرص اورژانسی باز احتمال بارداری هس یانه؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
چی بگم عزیزم  میگن حسی ندارن میگن مواظبیم ادعاشون میشه

خیلی نازک باشه اصلا حس کم نمیشه. یک بار امتحان کنید شاید نظرش عوض شد

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
عزیزم تمام کسانی که جلوگیری طبیعی داشتن گفتن بعیده اما بعدا شده. جلوگیری طبیعی رو هیچ پزشکی قبول ندا ...

دلهره گرفتم

من این ماه قرص مسکن و از این مدل چیزا زیاد خوردم 

اگه بارداری باشه هم خوب نیست با این همه چیزی که خوردم

الان یادم افتاد دو هفته پیش رفتم پیش ماما بخاطر خارش زیاد بهم گفت چرا رحمت یکم بزرگ شده بهم سونو داد گفت روز ۱۳ پری برو سونو

بنظرتون با خوردن قرص اورژانسی باز احتمال بارداری هس یانه؟

احتمالش خیلی خیلی کمه اگر درست و به موقع استفاده کرده باشید. سعی کنید سالی دو سه بار بیشتر استفاده نکنید چون شدیدا سیستم بدن رو بهم میزنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792