2777
2789
عنوان

خانوما ...

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 94 پست
شاید بخاطر استرسه چیزی نیاز نیست بخوری بیخیال باش آرامش که بیاد اونم سر موقعش بطور طبیعی میاد

آره شاید،ممنون 

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚

خاکشیر بخور 

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا مطمئنم‌ خبری نیست  فقط اینقدر بدنم بهم ریخته دلم می خواد زودتر پریود شم بلکه راحت شم ...

خودت میدونی اما من خیلی هارو دیدم با جلوگیری طبیعی باردار شدن. دوست خودم پسر ش هجده سالش بود باردار شد. 

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
جلوگیری طبیعی فایده نداره ممکنه از دستشون در بره و متوجه نشن

تجربه ی ۴ ساله داریم 

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
همیجوری یا بجوشه،؟

یه قاشق بریز تو آب بخور

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
خودت میدونی اما من خیلی هارو دیدم با جلوگیری طبیعی باردار شدن. دوست خودم پسر ش هجده سالش بود باردار ...

ولی من باردر باشم ناراضی نیستم اما ماه پیش کلا کم نزدیکی داشتیم و هر بارم کاملا مراقب بودیم یه چیز بعیده برای ذهن من

والا خودم می خوام ماه بعد اقدام به بارداری کنم اگه بشه

عزیزم قبول نمیکنن کا ن بزنن منم همش استرس دارم

چی بگم باید با همسرت صحبت کنی. ک دوم فوق العاده نازک هست از اونا بگیرید جنس خوب خارجی. من از روز اول به همسرم گفتم. قرص خوردم نساخت حالت تهوع میگرفتم عصبی میشدم میل جنسیم کم میشد دیگه همسرم راضی شد از ک دوم استفاده کنه. واسه هردوتون بهتره عفونت هم نمیگیری. هشت سال یه بار واسه عفونت دکتر زنان نرفتم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
منم میگم ک قبول نمیکنن کان  دوم بزنن

از دید من کنا     دوم  استرس آور تره

تجربه ی ۴ ساله داریم 

دوست منم تجربه هجده ساله داشت و مطمئن بود باردار نیست

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792