2777
2789

یک سی سی بین ۲ تا ۸ تومن

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته مامانم سوال کرده میخوا برای عید بزنه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
نشنيده بودم اينطوري،دكتر گفته يعني چند سي سي واسه پيشوني احتياجه؟

۳ سی سی قیمت ها بستگی به کیفیت ژل داره 

کجایی من تو شهرمون ی سیسی زدم ۷۰۰ت ، مارکشم عالی بود نشونم داد اسمشو یادم نی ، بعد از س ماه هیچ تغیی ...

عه واقعا؟کجا؟ما تهرانیم ۲ تا ۸ میلیون پول یه سی سی مامانم میخواد بزنه اعتماد نمیکنه ۲ تومنی بزنه میترسه بد بشه بخاطر همین خرجش میره بالا

کجایی من تو شهرمون ی سیسی زدم ۷۰۰ت ، مارکشم عالی بود نشونم داد اسمشو یادم نی ، بعد از س ماه هیچ تغیی ...

پس اگه مارك عالي بوده حتما ديسپورت خارجي زده،من امروز جايي رفتم گولم زد و واسه مصپورت ايراني ٩٠٠ تومن ازم گرفت،خدا ازشون نگذره   خيلي ناراحتم واقعا

دوست عزیز مصپورت بوتاکس ایرانیه. بهترین جوابدهی رو داره. من کارم لوازم پزشکی و تجهیزات مطب هست. قیم ...

پس خيلي خيلي گرون از من گرفتن،من اطلاعات نداشتم

گولم زدن  

عه واقعا؟کجا؟ما تهرانیم ۲ تا ۸ میلیون پول یه سی سی مامانم میخواد بزنه اعتماد نمیکنه ۲ تومنی بزنه میت ...

بندرعباس واسه من اشنا بود گفت ی ژل دارم درجش از این پایین تره ولی جفتشون خارجیه ، گفتم پس اون ک بالاتره بزن ، راهنمایی کرد، تهران ک خیلی گرونه ، اگه میای بندر ادرس بدم