2777
2789
عنوان

خونه تکونی از الان زوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 74 پست

کمدهای اتاق و کابینت هایی که دیر به دیر ظرفاش استفاده میشه رو تمیز کن و وسایل اضافه شون رو دور بنداز..اگه وسیله ای از خونه نیاز به تعمیر یا تعویض داره انجام بده..لباس های کهنه رو جدا کن و کشوهای لباس و مدارک رو سبک کن..کلا داخلی ها رو انجام بده از الان تا کارات سبک تر بشن..بعد از اول اسفند شروع کن به تمیزی بقیه چیزا

من آبان قبل زایمان یه خونه تکونی کامل انجام دادم،ولی برای عید با وجود داشتن نوزاد باید از اول اسفند شروع کنم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
چرا آنقدر طول می‌کشه ؟چیکارا میکنید من نهایت دوسه روز بشه 🥺یعنی من کثیفم 

اتفاقا برعکس میگی تو چون همیشه خونت تمیزه و آدم مرتبی هستی دیگه خونت نیاز ب خونه تکونی نداره واسه همین دو سه روزه تمیز میشه . البته منم خونه تکونبم خیلی زمان ببره ۳/۴روزه چون خیلی کم طاقتم میخوام یه روزه همه کارارو عجله ای تموم کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم من زیادی تنبلم خیلی آسه آسه کار میکنم

حتما خیلی دقیق کار می‌کنی آخه من مدام تمیز میکنم بازم خونواده شوهرم میگن تنبلی و کثیف 😑البته منظورشون اینه بیا کمک ما علاوه بر کارهای خودت

آخه مثلا من نمیتونم دوروزه که آشپزخونه رو تموم کنم هرروز فوقش بتونم یه کابینت رو تمیز کنم 

اگه بیکاری تمیز کن هم سرت گرم شه هم فرقی نمیکنه الان تمیز کنی یا یه هفته دیگ اول اخر باید تمیز شه دیگ

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
بچه ها شما چجوری تمیز میکنید آخه من همش میگم خونم تمیزه

منم خونم عمقی تمیزه نهایتش دو سه روز تمیزکاری دارم.ی روزم مبل جا بجا کنم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اتفاقا برعکس میگی تو چون همیشه خونت تمیزه و آدم مرتبی هستی دیگه خونت نیاز ب خونه تکونی نداره واسه هم ...

خوش بحالش والله من از تابستون افسردگی گرفتم دست به هیچی نزدم حالا باید تن به خفت بدم

نه بابا ... من دیروز اشپزخونم تموم شد کلا ... هفته دیگه فرش و پرده رو میدم بشورن و پدیرایی و اتاق خوابو تمیز میکنم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چرا آنقدر طول می‌کشه ؟چیکارا میکنید من نهایت دوسه روز بشه 🥺یعنی من کثیفم 

کابینتای آشپزخونه پشت یخچال واجاق گازولباسشویی وشستن کف آشپزخونه وپاک کردن پنجره آشپزخونه شستن پرده هاش نصبش ۳روزطول میکشه حالاپذیرایی واتاق خواب هابماند

چه سریعی توو

داخل یخچال داخل اجاق گاز

داخل کشوهای کابیتا

نفس من زندگی من پسرای قشنگم