2777
2789
عنوان

خونه تکونی از الان زوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 74 پست

منم بچم کوچیکه....سخت نگیرامسالو....من شایدازوسط بهن شروع کنم....عزاگرفتم ازالان

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تابستون فرش و موکت و پرده شستم 😝خیالم راحته نصف کارها رو تابستون انجام بدید که اذیت نشین

پزمیدیا

شوهرم خیلی کمک میکنه

امسال خونمون روهم میخواهیم رنگ بزنیم اتاق خواب هاحال وآشپزخونه کارم زیاده ولی خداروشکرخیلی کمک میکنه هرسال

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
پزمیدیا شوهرم خیلی کمک میکنه امسال خونمون روهم میخواهیم رنگ بزنیم اتاق خواب هاحال وآشپزخونه کارم ز ...

نه اتفاقا من شوهرم تنبله 😑بهمین خاطر نصف ماراهام رو همیشه تابستون انجام میدم 

نه اتفاقا من شوهرم تنبله 😑بهمین خاطر نصف ماراهام رو همیشه تابستون انجام میدم 

نه باباشوهرمن خیلی زرنگه همه هم میگن خوشبحالت هرسال پذیرایی رورنگ میزنه زمین روتمیزمیکنه سرامیک هاروپاک میکنه من ازخونه بابامینامیام 

امسال کلاهمه جارومیخایم رنگ بزنیم مخصوصاسقفمون خیلی دلموزده بااین که ساده است چون آبی اسمانی گفتم سفیدبزنه 

کارتی سخت باشوهرمه پرده هارم خودش میزنه من نمیتونم .....

نفس من زندگی من پسرای قشنگم