2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همش توهمات ذهن آدمه از یه ماه کوه میسازه پس باید کنترلش کرد

بله ولی گاهی اینجا تحت تاثیر قرار میگیزم😅

قربونت عزیزم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اینا همش توهمات ذهن آدمه از یه ماه کوه میسازه پس باید کنترلش کرد

آخه این تو هم نبود 

واقعا صداش اومد 

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
من دیشب تو رختخواب بودم تو نی نی سایت ، الکی در اتاقم باز شد ، رفتم بیرون کسی نبود ، اومدم دوباره مش ...

تنها  بودی 

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
بقیه خانواده تو اتاق خودشون بودن و با من فاصله داشتن

بلاخره تو خونه بودن دیگه

آخه این تو هم نبود  واقعا صداش اومد

بله قبول دارم ولی گاهی باید خودمون رو به نشنیدن بزنیم من یه بار خونه داییم خواب بودم داییم شیفت بود زن داییم میترسید شبا خلاصه خوابیدم انگار یکی بالای سرمون با یه قاشق یا هر چیز فلزی میزد تو کاسه با اینکه ترسیده بودم فقط رفتم زیر پتو و خوابیدم صبح زن داییم که گفت صدا رو شنیدم منم فقط گفتم وای دیگه ادامه ندادیم چون همین باعث دامن زدن به ترسمون میشد البته بماند که بعدا هیچ کسی حرف منو باور نکرد و همه گفت توهم بوده

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند...هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود...

نترس چون تنهایی این حس داری

نمیدونم چیکار کنم

آخه اشتباه نشنیدم

اتاق دقیقا بغل اشپزخونس و درم باز بود

بله قبول دارم ولی گاهی باید خودمون رو به نشنیدن بزنیم من یه بار خونه داییم خواب بودم داییم شیفت بود ...

واقعا راست میگی 

بیشتر ترسیدم

واقعا راست میگی  بیشتر ترسیدم

😂 منظورم اینه که سعی کن با چیزای دیگه خودتو مشغول کنی تا صبح چیزی نمونده الآنم به جای موندن تو این تاپیک وحشت به تایپک های دیگه سر بزن و فعالیت کن من وقتی سرم تو گوشی باشه زمان از دستم در میره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند...هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود...