2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 62 پست
منم تنهام 😑 داشتم نماز میخوندم الان یه لحظه فک کردم یه چیزه سیاهی پشتمه  اصلا خودمو خیس کردم ...

انقدر ایه الکرسی و معوذتین خوندم 

ولی بازم میترسم

یعنی دستم داره از ترس میلرزه

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
خدا نگشت ترکیدم😂😂😂

به خدا تا من به یه چیز ترسناک فکر میکنم یخچال میگه خارت خورت یا طرفا تق توق میوفتنرو هم دیگه بیشرفا

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا دلت میسوزه صداش میزنم حتی چشماشم باز نمیکنه😭

بابا ساعت ۳ نصفه شبه بنده خدا گناه دا ه به خاطر یه قاشق ناقابل بیدار شه 😂😂😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
انقدر ایه الکرسی و معوذتین خوندم  ولی بازم میترسم یعنی دستم داره از ترس میلرزه

من دیگه عادتت کردم 

از حیاط پشتیمونم یه صدا اومد 

خودتو بیحیال بگیر تلوزیون روشن کن دراز بکش خود به خود میخوابی عزیزجان

من هروقت شوهرم نباشه تازه بچه هم دارم تاصبح میشینم حالا توخوبه داشتی میرفتی برای خواب من عمرا خوابم ...

منم بچه دارم، چند ساعته خوابه

ولی من از ترس خوابم نبرد

الانم که میخواستم کپه مو بذارم اینطوری شد

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
بابا ساعت ۳ نصفه شبه بنده خدا گناه دا ه به خاطر یه قاشق ناقابل بیدار شه 😂😂😂

آخه وقتی این تاپیک ها رو می بینم تو خونه خودمم همش صدا میاد😢

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

من وقتایی که میترسیدم چراغ رو رشن میکردم و خواهرم که شش سال ازم کوچیکتره رو بغل میکردم و می‌خوابیدم تازه منطقم هم این بود که اون دربرابر جن و روح ازم محافظت می‌کنه🥴

به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد...

منم بچه دارم، چند ساعته خوابه ولی من از ترس خوابم نبرد الانم که میخواستم کپه مو بذارم اینطوری شد

چیزی به صبح نمونده بیدارباش

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

آخه وقتی این تاپیک ها رو می بینم تو خونه خودمم همش صدا میاد😢

چون به ذهن ت تلقین کردی و یه صدای عادی واست ترسناک میشه من یه بار تو خونه تنها بودم حس میکردم موکت داره بهم نزدیک میشه😐دیگه مثل بدبختا تو حیاط رو زمین جفت در نشسته بودم تا مامانم از بازار بیاد

من وقتایی که میترسیدم چراغ رو رشن میکردم و خواهرم که شش سال ازم کوچیکتره رو بغل میکردم و می‌خوابیدم ...

منم چراغا رو روشن گذاشتم تاحالا هم داشتم بازی مافیا تو ماهواره و بعدش سریال میدیدم

دیگه خوابم گرفت اومدم تو اتاق اینطوری شد

سالنمون هم سرده نمیتونم اینجا بخوابم 

باید برم تو اتاق 

چون به ذهن ت تلقین کردی و یه صدای عادی واست ترسناک میشه من یه بار تو خونه تنها بودم حس میکردم موکت د ...

موکت😨

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
منم بچه دارم، چند ساعته خوابه ولی من از ترس خوابم نبرد الانم که میخواستم کپه مو بذارم اینطوری شد

شاید  قاشق در حال افتادن بوده هم شما میخواستین بخوابین چنگال ها گرفتنش که صداش در نیاد

موکت😨

😂اره یه بار خونه خالم یه چیزه سیاهی زیر پرده دیدم خونه هم تاریک بود از ترس فقط به همون نقطه زل زدم تا خوابم برد هر چی بیشتر که نگاهش میکردم حس میکردم بهم نزدیک تر میشه صبح دیدم کله شارژر بود😐

😂اره یه بار خونه خالم یه چیزه سیاهی زیر پرده دیدم خونه هم تاریک بود از ترس فقط به همون نقطه زل زدم ...

عزیزم😂