مالفیست مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 863 عنوان فمینیسم 230 بازدید | 19 پست گسترهای از جنبشهای سیاسی، ایدئولوژیها و جنبشهای اجتماعی است که به دنبال تعریف، برقراری و دستیابی به حقوق برابر جنسیتی در مسائل سیاسی، اقتصادی، شخصی و اجتماعی است. 1399/11/08 | 02:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_از_دیار_رویاها عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2795 😐😐خب؟؟ دختری هستم از دیار خندان 👀 💫پیانیست💫 گیتاریست💫 💫نقاش💫 🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱 لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28462 تو ایران بازخورد خوبی نداره فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿
saaanaaaz_naz عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 576 فمنیست که برابری جنسیتی نیست زن سالاری من موافق برابری هستم
مالفیست مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 863 😐😐خب؟؟ گذاشتم واسه اونایی که نمیدونند یعنی چی و فقط ازش یه اسم بلدن یکم به اطلاعاتشون اضافه شه حتما باید تاپیک شوهرم کتکم زد بذارم تا جذاب باشه براتون
parvane7 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1505 فمنیست که برابری جنسیتی نیست زن سالاری من موافق برابری هستم نه بابا همون برابری زن و مرده
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123799 اين جمله و كلا ماهيتش ديگه زير سوال رفته هركسي يجور تفسير ميكنه خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
دختری_از_دیار_رویاها عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2795 گذاشتم واسه اونایی که نمیدونند یعنی چی و فقط ازش یه اسم بلدن یکم به اطلاعاتشون اضافه شه حتما باید تا ... نه گلم اونا که چرندن😐🌸 دختری هستم از دیار خندان 👀 💫پیانیست💫 گیتاریست💫 💫نقاش💫 🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱 لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
mojganhasani7 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 889 گذاشتم واسه اونایی که نمیدونند یعنی چی و فقط ازش یه اسم بلدن یکم به اطلاعاتشون اضافه شه حتما باید تا ... اگه این تاپیک و میزدی شوهرم زدم و الان پر بازدید میشدی خخخخخ آنچه زمان درستش میکند خراش است ......زخم چیز دیگریست
saj_jad عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 553 گذاشتم واسه اونایی که نمیدونند یعنی چی و فقط ازش یه اسم بلدن یکم به اطلاعاتشون اضافه شه حتما باید تا ... لطفا مافیست هم توضیح بدین کاربر آقا
مالفیست مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 863 فمنیست که برابری جنسیتی نیست زن سالاری من موافق برابری هستم برابری عزیزم یکم راجبش بخونید فیمنیست نمیگه اگه حق طلاق به زن رسید مرد دیگه نباید حق طلاق داشته باشه میگه هر دو طرف این حق را داشته باشند .میگه مرد هم به اندازه زن حق داره با بچه اش وقت بگذرونه از نظر ساعات کاری و این ها و خیلی چیز های دیگه
fatiii_rahaaa عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 7245 فمنیست فقط تو ایران خوب اجرا میشه حقوق زن ومرد کامل یکسان هیچ جای دنیا همچین عدالتی ندیدم ونخواهد بود الله اکبر از برابری 😁😂😂🤣بزن منور رو😉