2777
2789
عنوان

فمینیسم

230 بازدید | 19 پست

گستره‌ای از جنبش‌های سیاسی، ایدئولوژی‌ها و جنبش‌های اجتماعی است که به دنبال تعریف، برقراری و دستیابی به حقوق برابر جنسیتی در مسائل سیاسی، اقتصادی، شخصی و اجتماعی است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو ایران بازخورد خوبی نداره

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

اين جمله و كلا ماهيتش ديگه زير سوال رفته هركسي يجور تفسير ميكنه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

گذاشتم واسه اونایی که نمیدونند یعنی چی و فقط ازش یه اسم بلدن یکم به اطلاعاتشون اضافه شه حتما باید تا ...

نه گلم اونا که چرندن😐🌸

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
گذاشتم واسه اونایی که نمیدونند یعنی چی و فقط ازش یه اسم بلدن یکم به اطلاعاتشون اضافه شه حتما باید تا ...

اگه این تاپیک و میزدی شوهرم زدم و الان پر بازدید میشدی خخخخخ

آنچه زمان درستش میکند خراش است ......زخم چیز دیگریست 
فمنیست که برابری جنسیتی نیست زن سالاری  من موافق برابری هستم

برابری عزیزم یکم راجبش بخونید فیمنیست نمیگه اگه حق طلاق به زن رسید مرد دیگه نباید حق طلاق داشته باشه میگه هر دو طرف این حق را داشته باشند .

میگه مرد هم به اندازه زن حق داره با بچه اش وقت بگذرونه از نظر ساعات کاری و این ها و خیلی چیز های دیگه