2777
2789
عنوان

قد کودک5ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3784 بازدید | 155 پست
پسر تولد۵۱ الان۶ سال و۳ ماهش هست۱۱۴

جزو قد بالنداس مطمئن باش پسر بالاي ٥٠بلنده

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش میکنم  حساب کردم میشه 172 و 2 میلی  اگ بهش بتونی پودر سنجد با هسته و شیر بدی خیلی ...

ای کاش بیشتراز این بشه حتما عزیزم میدم بهش ممنون وقت گذاشتی برام عزیزم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
نه عزیزم برارشدبچه است بخ پسرای من دکترمتخصص کودکان تجویزکردبرارشدقدبچه است.توشربت آزیترومایسین روم ...

عزیزممم

من خوراکم ویتامینای بچه هاست😂

هم قیمتش رو نگاه کن هم برو پایین توضیحاتش رو بخون. مولتی ویتامین برای ایمنی در مقابل ویروس و مشکلات تنفسیhttps://www.darukade.com/products/supplement-safety-system-954/syrup-asmavit-5348

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ای کاش بیشتراز این بشه حتما عزیزم میدم بهش ممنون وقت گذاشتی برام عزیزم

فدای شما چب خوش

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
جزو قد بالنداس مطمئن باش پسر بالاي ٥٠بلنده

انشالله همین که عادی باشه کافیه من به خاطر اینکه خودمون کوتاهم خیلی بهش رسیدم از همون اول الان ماشالله بدن سالم و ورزیده ای داره به نسبت پسربچه ها ولی خب بینشون کوتاهه به چشمم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

پسرم ۵سال ۹ماهش قدش ۱۲۰ سانت خوبه؟؟

استخون بندیش طریف کسی راحل داره یکم استخون درشت بشه ؟؟

مثلا مچه دستش طریف لاغر

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
ماشالا ب بچت عزیزم ارع هم قدش هم وزنش خوب بود .ولی الان از 6ماهگی وزنش مونده رو هشت🙁

یعنی الان ۱۸ ماهشه ۸ کیلوعه؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
پسرم ۵سال ۹ماهش قدش ۱۲۰ سانت خوبه؟؟ استخون بندیش طریف کسی راحل داره یکم استخون درشت بشه ؟؟ مثلا مچ ...

خیلی خوبه قدش ماشاالله بچه ها خب همه ریزن ولی به تجربه دیدم بچه های که ظریف‌ترن بیشتر قد میکشن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
پسرم ۵سال ۹ماهش قدش ۱۲۰ سانت خوبه؟؟ استخون بندیش طریف کسی راحل داره یکم استخون درشت بشه ؟؟ مثلا مچ ...

ماشاالله ژست بدن خودش اینطوری ولی شایو ورزش براش خوب باشه

عزیزممم من خوراکم ویتامینای بچه هاست😂 هم قیمتش رو نگاه کن هم برو پایین توضیحاتش رو بخون. مو ...

اده عزیزم دیدم ۶۰تومنه من فکرمیکردم صدتومنه

درکل شربت خوبیه من راضی ام 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم