2777
2789
عنوان

قد کودک5ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3784 بازدید | 155 پست
ی دنیا ممنون عزیزم قد خودم ۱۷۰ قد همسرم ۱۶۸

مرسی  جند دقیقه صبر کن گلم

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
شربت اسماویت برای قده؟

آره برارشدقد

توش کلسیم پروتئین ویتامین دی ویتامین سی ویتامین ب ۶وب ۱۲

پسرممن ۳سال ونیم پسرکوچیکم ۲سال و۳ماه هرشب میخوزم قدشون ازهمه هم سن وسالاشون بلندترین بهتریم شربته برابچه ها

فقط یکم گرونه ۱۰۰تومنه فکرکنم ولی ارزششوداره تا۷سالگی میشه داد

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترم هم متولد ۹۰ هست قدش ۱۴۰ کوتاهه؟

ماشاالله خیلی خوبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
مرسی  جند دقیقه صبر کن گلم

ممنونم ازت عزیزم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
شربت اسماویت برای قده؟

به تجویز های دکترت فقط توجه کن . نمیشه که هر شربتی رو به بچت بدی .

فقط تا میتونی به برنامه غذایی بچت کشک اضافه کن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
مشکل همینه منو شوهرمو کل خانواده مون به جز یه برادرم قدمون کوتاهه

قد تولدشو بگو عزيزم جنسيتشم بگو

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
پسر من ۱۵دی ۹۶ قد و وزن سه سالگیش به ترتیب ۱۰۳ و ۱۵و۳۰۰بود

ماشالا خدا حفظش کنه گلم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
آره برارشدقد توش کلسیم پروتئین ویتامین دی ویتامین سی ویتامین ب ۶وب ۱۲ پسرممن ۳سال ونیم پسرکوچیکم ۲ ...

آسماویت؟؟

فکر کنم اشتباه گفتی 

آسماویت مولتی ویتامینه برای بچه هایی که ممکنه مشکلات تنفسی داشته باشن خیلی هم ارزونتره. 

من زمستونا یکی درمیون آسماویت و ایمونس میدم به پسرم تو فصل ویروس

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
قد تولدشو بگو عزيزم جنسيتشم بگو

پسر تولد۵۱ الان۶ سال و۳ ماهش هست۱۱۴

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
آسماویت؟؟ فکر کنم اشتباه گفتی  آسماویت مولتی ویتامینه برای بچه هایی که ممکنه مشکلات تنفسی داش ...

نه عزیزم برارشدبچه است

بخ پسرای من دکترمتخصص کودکان تجویزکردبرارشدقدبچه است.توشربت آزیترومایسین رومیگی گمونم 

آسماویت صدتومنه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
ممنونم ازت عزیزم

خواهش میکنم 

حساب کردم میشه 172 و 2 میلی 

اگ بهش بتونی پودر سنجد با هسته و شیر بدی خیلی تاثیر داره 

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم