2777
2789
عنوان

قد کودک5ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 155 پست
ن ن اصلا هم زود نیست دوستان ب عنوان کسی ک دچار بلوغ زود رس بوده به اسی پیشنهاد میکنم دخترش بارقیکس ب ...

ولی بنظرم زیاد نترس چون میانگین قد دختران 6 5 ساله 115 سانت هست

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهاد می کنم ویدپا قد ایران بخونید. 170 برای دختر خیلی بلنده

وقتی ۱۵۰ برای شما نرمال و جذابه ۱۷۰ بایدم خیلی بلند باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مث دختر منه بنظرم خوبن متوسطن  متولد ۹۴ درسته؟

۲۱ بهمن 

۹۳ عزیزم

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
الان بدم مشکلی نداره چون سه سال ب بالاست؟

خب اپتاكيد برا سه سال به بالاس ديگه نه كمك به وزن دهي ميكنه از اونورم خيلي واسه رشد خوبه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بله متولد ۹۳  ۲۱  بهمن ماه هست  من میگم کوتاهه؟

عزیزم پس 6 رو تموم میکنه میره تو 7

دختر من بهمن 94 هست...5 رو تموم میکنه میره تو 6

فکر کنم نرماله

جدول قد و وزن نرمال کودکان رو سرچ کن

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

پسر منم دقیق اینه .۱۵هم میشه سه سال ویک ماه

چنده قدش؟ پسر من متولد ۱۱/۱۰/۹۶

وزنشم لطفا بگو عزیزم 

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
پسر منم ی مدت قرص ویتامین d خورد جفتمونم قدمون ۱۷۰ کاش پسرم حداقل ۱۸۰ بشه

اووو پسر ک تا 15 16 رشد میکنه 

قد خودتو همسرتو دقیق بگو از ی سایتی محاسبه کنم بهت بگم کلا چقدر بلند میشه (البته کالم دقیق نیست)

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم

دخترم هم متولد ۹۰ هست قدش ۱۴۰ کوتاهه؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
اووو پسر ک تا 15 16 رشد میکنه   قد خودتو همسرتو دقیق بگو از ی سایتی محاسبه کنم بهت بگم کل ...

ی دنیا ممنون عزیزم قد خودم ۱۷۰ قد همسرم ۱۶۸

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
نه عزيز اگه قد تولدش خوب باشه و قد شما همسرتونم بلند باشه قد كشيدن پسرا تو نوجوانيه

مشکل همینه منو شوهرمو کل خانواده مون به جز یه برادرم قدمون کوتاهه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خب اپتاكيد برا سه سال به بالاس ديگه نه كمك به وزن دهي ميكنه از اونورم خيلي واسه رشد خوبه

مرسی عزیزم