دخترم خیلی قدش کوتاهه نمی دونم چکارش کنم انقد غصه می خورم وقتی هم سنو سالاشو میبینم 5سالشه ولی الان قدش شده 100 چکارش کنم دکترهم بردم ازمایش هورمون رشد گرفت ولی هورمونش نرمال بود گفت اگه امپول بزنم براش شاید نتیجش 50/50باشه دیگه نبردمش چند باری هم بردمش پیش دکتر تغذیه دارو داده ولی نتیجه نداد دیگه نبردمش
ن ن اصلا هم زود نیست دوستان ب عنوان کسی ک دچار بلوغ زود رس بوده به اسی پیشنهاد میکنم دخترش بارقیکس ب ...
ولی بنظرم زیاد نترس چون میانگین قد دختران 6 5 ساله 115 سانت هست
https://harfeto.timefriend.net/16222836856922 لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من میسوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S عاشــــقتونـم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁) گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد.... هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄 همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔 وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
خب اپتاكيد برا سه سال به بالاس ديگه نه كمك به وزن دهي ميكنه از اونورم خيلي واسه رشد خوبه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
پسر منم ی مدت قرص ویتامین d خورد جفتمونم قدمون ۱۷۰ کاش پسرم حداقل ۱۸۰ بشه
اووو پسر ک تا 15 16 رشد میکنه
قد خودتو همسرتو دقیق بگو از ی سایتی محاسبه کنم بهت بگم کلا چقدر بلند میشه (البته کالم دقیق نیست)
https://harfeto.timefriend.net/16222836856922 لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من میسوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S عاشــــقتونـم
ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁) گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد.... هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄 همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔 وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂