2777
2789
عنوان

قد کودک5ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 155 پست
بارفیکس انجام میده ولی نمی دونم تاثیر داره یا نه

هرروزبهش ۲لیوان شیربده 

هرروزبهش شربت آسماویت بده

سدیق هم خوبه

سنجدعالیه برارشدقد

شیروکره وعسل هم براقدوتوپرشدنش خوبه

تخم بلدرچین

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
بردمش بالا نوشتم ازمایش نوشت نرمال بود گفت هورمونش بالاست خیلی تعجب داره که رشت نمیکنه 

نترس دختر خوب قدش رشدش تو نوجوانيشه عاديه خواهرمم همين بود الان ١٦٨هست

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظرها متفاوته من 164 هستم و فکر میکنم کاملا متوسطم نه بلندم نه کوتاه دوستم 170 هست اصلا به نظرم ب ...

منم ۱۷۰ هستم تازه فقط  حس کوتاهی ندارم . یعنی جزو قد بلندا خودمو نمیدونم

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

ن ن اصلا هم زود نیست دوستان ب عنوان کسی ک دچار بلوغ زود رس بوده به اسی پیشنهاد میکنم دخترش بارقیکس بزنه طناب خیلی تاثیر داره شیر هرچی میتونی بهش بده حتما از ی دکتر هم بپرس ولی قرص ویتامین دی بنظرم هر دوماه بهش بده 

ماهی داشته باش توی خونه سرخش نکن کبابی بهش بده روغن ضرر داره 

اگر بتونم بازم کمکت کنم در خدمتم

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
خوبه كه  قد تولدش چنده اگه اونم خوب باشه به خودتون كشيده

۵۱ بود فک کنم ولی وزنش پایینه ۱۴ کیلوئه کلا

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
مثل پسر من هست تو نمودار نزدیک به میانگینه ولی من بچه همسناش رو میبینم همه بلندتر از پسر منن

نه عزيز اگه قد تولدش خوب باشه و قد شما همسرتونم بلند باشه قد كشيدن پسرا تو نوجوانيه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
یعنی 5 رو تموم میکنه؟ خیلی بلنده ماشاءالله

بله متولد ۹۳  ۲۱  بهمن ماه هست 

من میگم کوتاهه؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
۵۱ بود فک کنم ولی وزنش پایینه ۱۴ کیلوئه کلا

خب بچه پسر از ٥٠به بالا قد بلند محسوب ميشن 

بهش شير خشك اپتاكيد بده 

افرین که دغدغه رشد بچتو داری 

پسر ودخترم توسه سالگی95سانت بودن

بنظرم هرطورمیتونی راه حل برای رشدش پیداکن کوتاهی قد خوب نیس 

من 158همسرم181

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
متولد چه سالیه

۹۳

۲۱ بهمن ماه

کوتاهه؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
خب بچه پسر از ٥٠به بالا قد بلند محسوب ميشن  بهش شير خشك اپتاكيد بده

الان بدم مشکلی نداره چون سه سال ب بالاست؟

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘