2777
2789
عنوان

قد کودک5ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3795 بازدید | 155 پست
مکمل طب سنتی چجور نشنیدم عزیزم میشه بگین. خودمم غذام عادیه والا ن خیلی ضعیف ن خیلی مقوی نمیزاره سرو ...

باید بری پیش متخصص طب سنتی

دارو میده برای تقویت کبد و قلب...البته دکترا با هم فرق میکنن...اینو بگم همشون یه جور نیستن...دکتر ما شاگرد استاد خیراندیش هستن

مکمل های ساخت خودشون رو واسه بچه ها دارن

دختر من لاغره و دکتر میگه وقتی همه چیش نرماله اصراری بر چاق شدنش نیست

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://basalam.com/games/slashit/lnk5y/961178

اگه لینک آبی نشده روش نگه دارین و بعد روی بازکردن کلیک کنید.

بچها تو رو خدا کمک کنید فقط کافیه از طریق همین لینک تو این فروشگاه اینترنتی ثبت نام کنین تا هم شما و هم من ۹۹ درصد تخفیف برا خرید اینترنتی بگیریم.🙏🙏🙏 لطفاً

استارتر ببخشید بی اجازه پست گذاشتم.

مرسی از همتون.

# یادمون باشه هیچ خوبی بی جواب نمیمونه.

سه سال و ۱ ماه

الان قدش چنده 

اگه بخودتون بكشه بلند قد ميشه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

پسر من ماه بعد میره داخل ۶ قدش ۱۱۴

کوتاهه؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
منم بابام ۱۷۰، مامانم ۱۷۲ تاس  برادرم ۱۸۵ تا مثل داییام

چقدر خوب خدا حفظشون کنه عزیزم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
الان قدش چنده  اگه بخودتون بكشه بلند قد ميشه

الان ۱۰۳

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
پیشنهاد می کنم ویدپا قد ایران بخونید. 170 برای دختر خیلی بلنده

نظرها متفاوته

من 164 هستم و فکر میکنم کاملا متوسطم

نه بلندم نه کوتاه

دوستم 170 هست اصلا به نظرم بلند نمیاد

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

الان ۱۰۳

خوبه كه 

قد تولدش چنده اگه اونم خوب باشه به خودتون كشيده 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
پسر من ماه بعد میره داخل ۶ قدش ۱۱۴ کوتاهه؟

مثل پسر من هست تو نمودار نزدیک به میانگینه ولی من بچه همسناش رو میبینم همه بلندتر از پسر منن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲