2777
2789
عنوان

قد کودک5ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 155 پست

استارتر به نتیجه ای رسیدید به منم بگو

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بله آلرژی دارع

ای بابا عزیزم اینهمه بچه آلرژی دارن

شیر مخصوص غذای مخصوص ۸ کیلو که خیلی کمه بعدها دچار مشکل میشی برای وزنگیریش

شیر چی میخوره؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا عزیزم اینهمه بچه آلرژی دارن شیر مخصوص غذای مخصوص ۸ کیلو که خیلی کمه بعدها دچار مشکل میشی بر ...

خیلی دکتر بردم کلی شربت و قطره و آزمایش.ولی ب شیر و غذاها دارع دکتر گفت فعلا وزن نمیگیره ب خاطر آلرژی شدیدش.هم اینکه اصلا غذا نمیخوره روزی ی وعده ب زور بخدا دق کردم.شیر خودمو .

💫
کمه  بهش شربت مولتی ویتامین بده اشتهاش روخوب میکنه فقط هم غذاهایی که دوست داره براش درست کن بز ...

میدم .اصلن غذا نمیخوره انقدم دیگ حرصم میده ها همش غصه میخورم با اون وزن و قد الان باید درشت میشد ولی نیس

💫
خیلی دکتر بردم کلی شربت و قطره و آزمایش.ولی ب شیر و غذاها دارع دکتر گفت فعلا وزن نمیگیره ب خاطر آلرژ ...

یعنی شیر مخصوص ندادی؟ 

نئوکیت؟ آلکر؟ 

بچه شما الرژی داره شیر مادر میخوره شما تمام مواد غذایی که بهش الرژی داره رو نمیخوری؟ نمیشه که چیزی نمیمونه ازتون شیرتون هم مقوی نمیشه اینجوری

اشتباه کردی باید شیر مخصوص خودش رو میدادی هم وزن میگرفت هم الرژیش برطرف میشد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
یعنی شیر مخصوص ندادی؟  نئوکیت؟ آلکر؟  بچه شما الرژی داره شیر مادر میخوره شما تمام مواد غ ...

فقط شیر پیتی جونیور میشد بخوره ک هر کاری کردم نخورد.من تو شش ماهگی فهمیدم آلرژی دارع.بعد از اونم هرکاری کردم نخورد.ارع خودم ازهمه چی محرومم

💫
میدم .اصلن غذا نمیخوره انقدم دیگ حرصم میده ها همش غصه میخورم با اون وزن و قد الان باید درشت میشد ولی ...

اصلاغصه نخورغذاهای موردعلاقه اکثربچه هاکباب جوجه کباب بال کبابی چون خودشون میخورن اکثرادوست دارن 

ماکارانی

ماست

کره بزارروبرنجش

توغداهاش اب ماهیچه بریز

ماهیچه گوسفندی آبش برابچه خوبه چاق هم میکنه علاقمندش کن خودش غذابخوره بزاربشینه جلوتلوزییون حواسش پرت کارتونه بزاردهنش

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
فقط شیر پیتی جونیور میشد بخوره ک هر کاری کردم نخورد.من تو شش ماهگی فهمیدم آلرژی دارع.بعد از اونم هرک ...

چون ۱۸ماهشه شیرهم نخوره اشکال نداره غذاخوب بخوره فقط

اصلاغصه نخورغذاهای موردعلاقه اکثربچه هاکباب جوجه کباب بال کبابی چون خودشون میخورن اکثرادوست دارن&nbs ...

میدونی جدیدا چیکار می‌کنه ی لقمه میذارم دهنش ی دور میجوعه بد با دستش از دهنش درمیاره میاره میدع بمن نمیدونم چرا اینجوری میکنه

💫
میدونی جدیدا چیکار می‌کنه ی لقمه میذارم دهنش ی دور میجوعه بد با دستش از دهنش درمیاره میاره میدع بمن ...

فهمیدب توحساسیت نشون میدی بخاطرهمین ناراحتت میکنه خودتوبیخیال نشون بدی همشومیخوره

اشتهاش کمه رفلاکس معده داره؟؟

یکی از سینمو گرفتم ازش اون یکی رم چن روز بد میخام بگیرم.مشکل همینه دیگ غذا نمیخوره با هیچی هم سرگرم ...

بچه هابااسباب بازی جدید

باشونه حتی یاموبایل سرگرم میشن توسرگرمش کن بهش غدابده چاره نیست اون احساس گرسنگی نمیکنه 😥

بله عزیزم داره

بچه خواهرم اینجوری بودباداروتونست حل کنه مشکلشوولی بعضی وقتابزورمیریخت دهنش که من نمیپسندم این کارومیگفت ازصبح تاشب فقط آب میخوره

بنظرم داروهای معده اش روبده برارفلاکسشه بامولتی ویتامین اشتهاش بهترمیشه حتماببرش دکتریه سونوگرافی هم بایدبره ببینه رفلاکسش درچه وضعیتی چون باتوجه به اون دارومیدن