2777
2789
عنوان

بیاین ی دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکفتی اتفاقا شوخی نکردی خیلی ام جدی گفتی همینو به شوهرت بگو که از اون خونه برید

من چون لاغرم طب سنتی دارو بهم داده برااشتها بخاطرهمین غذام بیشترشده..حالا خودشون هردیقه بخاطرلاغری مسخره م میکردن و هزار اسم رو من گذاشته بودن بعدم میگفتن بی جنبه ای و زود ناراحت میشی و شوهرمم میگف شوخی میکنن حالام ک دارم دارو واسه اشتها میخورم تپل شم هردیقه واسه غذا خوردن ی چیزی میگن..شوهرم خودش از روز اول بخاطر زیادغذا خوردن مسخره کرد ک بخواد خواهرشم بگه

حرومزادگی؟یعنی این حرفا بینتون عادیه؟

اره خانواده شوهرم میزنن از این حرفا و همه چیو شوخی میدونن هرحرف و هر بلایی سر ادم میارن بعد میگن شوخیه ولی حرف عروس رو میگن ادم ب شوخی حرف اصلیشو میزنه اتفاقا شوهرمم میگ اونا باهات شوخی میکنن ولی من ی چیز بگم میگ شوخی نیس مال تو زبون درازیه

من جات بودم چند روز میرفتم خونه مامانم چرا شخصیت خودت رو تا این حد پایین میاری

مامان کجابود بابا..طلاق گرفتن و مامانمم شوهرکرده بدون اجازه شوهرش حتی زنگم بهم نمیزنه چ برسه بخوام برم خونش

شیواجان 

دیشب فقط ب یاد پسرت بودم 

ک مادرشوهرت اذیتش میکنه 

اخه بچه خودمم تو ماه 8 ام هست ... 

اصلا نمیتونستم تصور کنم یکی بزنه رو دستش و گازش بگیره و ازم جداش کنن 

تورو ب همه مقدساتت نذار بچتو اذیتش کنن ... ببندش ب کمرت ولی نده دست اون زنیکه ... 

واقعا تا قبل عید جدا میشی از اون دیونه ها ؟ 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
شیواجان  دیشب فقط ب یاد پسرت بودم  ک مادرشوهرت اذیتش میکنه  اخه بچه خودمم تو ماه 8 ...

قربون دل مهربونت برم مرسی که به فکر من و پسرم بودی..اره اگ خدا کمک کنه فقط کلید وپریزش مونده باانشعاب گاز این دوتا رو انجام بدیم دیگ خونه رو بشوریم و وسایلامو ببرم بچینم..البته فک نکنی زیاد راحت میشما چون طبقه بالاشونیم ولی بازم بهتر از تو یه خونه بودنه..بعدم خب چیکارکنم شوهرم میگ بچشونه ب تو ربطی نداره سرشم ببرن تو هیچکاره ای

قربون دل مهربونت برم مرسی که به فکر من و پسرم بودی..اره اگ خدا کمک کنه فقط کلید وپریزش مونده باانشعا ...

دورت بگردم 

خدا ی عقلی ب شوهرت بده ... 

نشستی ی بار درست و درمون باهاش حرف بزنی ببینی دردش چیه

دورت بگردم  خدا ی عقلی ب شوهرت بده ...  نشستی ی بار درست و درمون باهاش حرف بزنی ببینی در ...

میگه عصبیم زود کنترل خودمو از دس میدم..برا دست بزن و اینا ک گفتم داره..ولی برا بچه درکل میگ مادر رهگذره و اصل بچه اوناس و تو کاره ای نیسی..ب من میگن تو فقط یه تاپو بودی خالی شدی یعنی باید تو شکمت نگه میداشتی الانم دنیااومده تو هیچ کاره ای

میگه عصبیم زود کنترل خودمو از دس میدم..برا دست بزن و اینا ک گفتم داره..ولی برا بچه درکل میگ مادر رهگ ...

وا اگه اینجوریه ک مادرشوهرتم خودش ی زن و مادر بوده دیگه 

دسته جمع روانی