2777
2789
عنوان

علت خیانت در زندگی مشترک

211 بازدید | 16 پست

به نظرتون علت خیانت در زندگی مشترک چیه؟

تعداد رای : 26
نظرسنجی
عدم علاقه به همسر
2
7%
روزمره شدن زندگی
5
19%
عدم رضایت از زندگی مشترک
11
42%
علت خاصی ندارد
8
30%
چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه خودمون گزینه اضافه کنیم؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
میشه خودمون گزینه اضافه کنیم؟

بله 

چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...

همه عوامل ممکنه باشه حتی ممکنه دلیل خاصی هم نباشه بعضی ادما تو ی سنی ی بحران دارن..اگه ازشون بپرسی چرا خیانت کردی دلیلشو.نمی دونن...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
چه بحرانی ؟

بحران سن و ساله بیشتر چهل تا پنجاه سالگی بیشتر هست 

احساس پیری می کنن و دوست دارن با گزینه یک پارتنر جدید ب زندگی خودشونو محک بزنن...اینجور ادما این حس خود کم بینیشون انقدر قوی هست از نظر روانی که ارزش خانواده براشون کم رنگ می شه...باید آگاهی دادبهشون در مورد این بحران تا در شرایط پر خطر و آسیب زننده قرار نگیرن ،اینجور مواقع اگر در جمعی قرار بگیرن که مرد و زن نخ بدن امکان خیانتشون بالا هست ...هیچ ربطی هم ب شرایطشون نداره اینکه طرفشون مجرده با متاهل..

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

بی تقوایی زنان جامعه، که به بی تقوایی مردها هم کشیده شده.

باور کنیم اگر خودمون به‌خودمون رحم کنیم

هیچ مردی نمیتونه دل هم جنس مون رو بشکنه!

از دختر مجردش بگیر

تا زن متاهل یا مطلقه... فرقی نداره.

تا وقتی عزم جدی برای پاک‌کردن اشک‌ همدیگه نکنیم، هیچ‌کس دیگه نمیتونه به دادمون برسه.

این‌مساله فقط گریبان ما رو نگرفته.

از این بدترش در انتظار بچه هامونه.

پسرهایی‌که ازدواج نمیکنن چون همه جوره براشون فراهمه... و البته چرا باید زیر بار مسئولیت برن؟ چرا باید به یکی بسنده کنند در حالیکه انواع آرایش ها و اخلاق ها و اندام ها براشون فراهمه... و قطعا خیلی مشکل پسند میشن و در نهایت ازدواجی صورت نمیگیره یا اگر بگیره میزان رضایتمندی پایین میاد.

لطفا تقوا رو با ریش و تسبیح و ... نسنجیم. با چادر و پوشش نسنجیم. 

کلا وقتی تقوا از بین بره

شخص خدایی رو بالای سرش نبینه

شکستن دل زن و بچه اهمیتی نداره... چون این منم که مهمم نه دیگران.

این میشه که هر روز تاپیک های خیانت بیشتر و بیشتر میشه.

شاید همین منی که توی تاپیک خیانت فلان‌خانم شاهد اشک هاش ‌هستم و دارم باهاش غصه میخورم، دل بیمار همسرش رو با بوی ادکلنم بردم.

و یک ‌اپسیلون به نارضایتیش دامن زدم.

بیایم با هم برای آرامش هم تلاش کنیم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش