2777
2789

بگید تروخدا

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

باهمه چی ساختم تاالان فقط روزی جدامیشم بدونم دوسم نداره

کتکم زده؟

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

دست بزن فحاشی بی احترامی خرجی ندادن کج خلقی زن بازی خیانت دخالت عجیب غریب خونوادش اختیار چیزی نداشتن همش عاملی ک میشه جدا شد

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دست بزن فحاشی بی احترامی هرجی ندادن کج خلقی زن بازی خیانت دخالت عجیب غریب خونوادش اختیار چیزی نداشتن ...

من همرو داره چکارکنم؟

خب نمیدونم. ببین شرایط خیلی مهمه. مصلن اینکه کتکم بزنه خیلی بده. ولی شاید تو همه شرایط من حالم پیشش خوب باشه، دوسم داشته باشه، کتک زدنم عادتش نباشه، یبار دست روم بلند کنه اونم ب هزار و یک دلیل نامعلوم. خب نمیشه ک بپری طلاق بگیری. 

بستگی ب شرایط خودت داره

من همرو داره چکارکنم؟

چی بگم والله اگر زن قوی مستقلی هستی بچه بگیر جدا شو 

اگر نه ک‌حتما مشاوره فردی برو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
چی بگم والله اگر زن قوی مستقلی هستی بچه بگیر جدا شو  اگر نه ک‌حتما مشاوره فردی برو

😔😔😔😔

مستقل نیستم