2777
2789
عنوان

شما باشید در چه صورت طلاق میگیرید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 20 پست
😔😔😔😔 مستقل نیستم

خوب اگر جدا بشی باااید مستقل بشی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اگر جدا بشی باااید مستقل بشی

قبل جدا شدن راهی نی؟

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
قبل جدا شدن راهی نی؟

مشاوره برو یادت میده چیکار کنی @DrAzartash_delneweshtehاینجا عضوشو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
نه هیچوقت. فقط ی بار سه سال پیش ی هفته بعد عروسیمون جلو مامانش جو گرفتش  دیگه هیچووووقت

چرا جلو ننه جو گرفته میشن 

من یه بار خونه مامانم بود وقتی اومدم نمیدونم به چه دلیلی یه چشم شوهرم قرمز شده بود 

بعد من راضی اش کردم بریم دکتر و خودم هم باهاش رفتم 

خوب شد رفتیم تو راه دیدم اون یکی چشمش هم داره پف میکنه و قرمز میشه 

وقتی برگشتیم طبق معمول ننه اش دم در ایستاده بود 

اقا رفت جلو و قشنگ پچ و پچ کرد و گزارشات داد

بعد ننه بعد پنج دقیقه بلند بلند طوری که من بشنوم چون عقب ایستاده بودم تا حرفاشون بزنند 

گفت چرا چشمت قرمزه.. هان به خاطر اینه که رفتید برید بیرون.. واجبه برید بیرون(فکر کردرفتیم گشتیم) 

منم اومدم نزدیک گفتم اره واجب بود ولی نگفتم دکتر بودیم 

شوهرم ساکی که دستش بود اورد بالا خواست بزنه تو صورتم و گفت زر زر نکن😐

اگه صورتم نکشیده عقب نکشیده بودم 

قشنگ خورده بود تو صورتم 

اولین بار بود فحشم میداد اونم تو کوچه😐😐

فقط و فقط به خاطر اتیشی که ننه اش انداخت 

ای کاش بیفته تو زندگی دخترش 

من شوهرم هر فعل و افعالی که بگین داشت و البته داره....دست به زن بد جور کتک میزد..بد دهن..توهین و تهمت....صدامو ظبط میکرد و به همه فامیل پخش میکرد...اگ دعوا میشد میرفت پیش همه از من بد میگفت ...از کاراش هم حلال و حروم سرش نمیشد سود میکرد سودمیخورد ...نزول میکرد...و از همه بدتر اهل جادو و جمل هم شده بود..و در کل اصلن مرد نبود خاله زنک به تمام...اهل مشروب خوردن هم بود ......با تمام اینا ساختم زندگی کردم به خاطر بچم نمیخاستم طلاق باشه ساختم اما دیگه خودشو کامل کرد از نامردی و پستی خیانت کرد باذزنی که شوهرو بچه داشته ودر اخرم عقدش کردو باپستی خاست منو از زندگیش بندازه بیرون و اینجاست که مجبور شدم طلاق بگیرم...بازم خیلی تلاش کردم اونم به خاطر دخترم که اونو طلاق بده  تا زندگی کنم باهاش اما قبول نکرد.....اینجاست که زن خیلی بدبخته بهذخصوص من....

تلاش کن که تمام روزهای عمرت را زندگی کنی....