2777
2789
عنوان

امروز برام ابلاغیه اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دم بابا و داییات گرم والا که شوهرت خیلی رو داره مهریتو بذار اجرا حالش جا بیاد

ایقدرپرووووهس که شکایتم کرده

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

انشالله زندگیت رو خدا درست کنه .هر جور ک بصلاحته .ب حق امام حسین ع

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
عکس پامو بزارم یا بدنمو وحشت میکنی 😒چرارفتم گرفتم نانه

با همون نامه به گوه خوردن بندازش الکی داره دست و پا میزنه که بترسی از مهریه بگذری یه جورایی رضایت به رضایت بخوره پروندهاتون ولی محلش ندید کار خودتون رو کنید 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
شکایتِ الکی به جایی نمیرسه.دست بابا و داییت درد نکنه.باید انقدر میزدنش تا از مردونگی میوفتاد

خیلی زدنش خیلی ادم پستی هس که شکااایتم کرده اونم ازمن!

نوش جونش که زدنش.هر چی خورده نوش جونش.شکایت کنه تا جونش در بیاد.مهریه رو بذار اجرا با نفقه.پدرشو در ...

منو زده خیلی کبودهست تنم منم دیه دارم