2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولنتاین احتمالا ساز بخرم کالیمبا

روز مرد نمیدونم واقعا 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

روز مرد کی بیده

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

هیچی 

خودم کادوام

با این شکم قلقلی تو این مریضی همینم مونده برم بازار😆

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

احتمالا کتونیو هودی با خودش میرم هرچی پسندید برداره

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سلام من ازدواج نکردم و دوس پسر دارم ولی خب قرارمون ازدواج هستش

ولنتاین اگه تونستم ی ادکلن میگیرم فقط نمیدونم چ مارکی☹

عینک چوبی سفارش دادم واسش درست کنن اگه اماده بشه اونو بهش میدم 

اگه تونستم برم بازارم عکسشو میدم روی پازل چاپ کنن😄

خدایا شکرت    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز