2777
2789

هیچی

شاید کاپشن بخرم یا پالتو

خودش و میبرم انتخاب کنه هر چی که خواست همون

البته بگم مناسبتی دوست ندارم مثلا بگم این برای روز مرده یا این برای ولنتاینه

بی مناسبت دوست دارم بخرم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
هیچی شاید کاپشن بخرم یا پالتو خودش و میبرم انتخاب کنه هر چی که خواست همون البته بگم مناسبتی دوست ...

وایی شما مثل عشق منی میگ خوشم نمیاد مناسبتی کادو بخرم و همیشه بی مناسب یهویی کادو میده

خدایا شکرت    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرتون موسیقی کار میکنن؟

بله 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
عا خدااااگفتی شکم قلقلی دلم ضعف رفت 😆

والا خب شوهرم بهم میگه قلقلی 😀

مگه خودمو براش با ربان قرمز پاپیون بزنم😆

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
رشته اشون موسیقی هست؟ یا تفریحی؟

ذاتا استعداد موسیقی دارن و چند نوع ساز رو دارن و میزنن. تفریحی 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اسی روز مرد کیه؟ دوس پسر من ۹بهمن تولدشه ولنم که ۲۵ بهمنه من هنوز این دوتازو نخریدم روز مردو کجای د ...

روز ولن 26 بهمنه امسال. نه 25.  روز مردم که 7 اسفنده

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه
2790
2778
2791
2779
2792