2777
2789

حتی یه بارم دست از پا تو این 12 سال خطا نکردم 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 18ساله بودم بایه بچه شوهرم منو گذاشت رفت شهر دیگه خونه باباش اینا تو اون شهر غریب بودم خونه بغلمون ارازل و اوباش بودن بعد که اومد با دختر داییش شبای جمعه اسمس عاشقانه میفرستاد به دختر خالش چشمک میزد به زنای تو خیابون لبخند میزد منم خواستم بایکی درد و دل کنم ولی متاسفانه اون منظور دیگه ای برداشت وقتی فهمیدم دمش و قیچی کردم اونم کشیک کشیده بود شوهرم ازخونه که رفته بود بیرون از دیوتر پرید تو خونه فقط خداوند معجزه کرد من قبلش شوهرم دره داخل و قفل کرده بود من باصدای افتادن چیزی بیدارشدم وقتی اونو دیدم وحشتکردم خواهش کردم بره نرفت شیشه رو شکست ولی نرده داشت منم زنگ زدم شوهرم گفتم بیاد تا وقتی اومد من صد هزار بار مردم و زنده شدم شوهرم زدش بردنش کلانتری اونجا خدارو شکر که به خیر گذشت و چیزی نبود ازاونجا فهمیدم با مرد جماعت نمیشه مشورت کرد یادردودل کرد همه ازاونور بوم میوفتن الان بعد 13سال هنوزم خودم و نمیبخشم تا دیگه تکرار نکنم ولی از خداوند همیشه میخوام از گناهم بگذره از شوهرمم نمیگذرم هیچ موقع اون باعث شد اما الان یاد گرفتم چه طوری با مردا برخورد کنم دروغ چرا بازم منظور بر میدارن اما یاد گرفتم همون لحظه بفهمونم غیر مستقیم داری میری توباقالیا😜😜😜