ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 عنوان بدون شرح... 567 بازدید | 97 پست مولانا# هر جا که هستی حاضری از دور در ما ناظریشب خانه روشن می شود چون یاد نامت می کنم 1399/11/07 | 00:06 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_بچه_هام عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 14476 اوست نشسته در نظر من به کجا نظر کنم؟ السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
_marjan عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1569 اندر دل بی وفا غــم و ماتم بادآن را که وفا نیست ز عالم کم باددیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکردجز غـم که هزار آفرین بر غم باد خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
saranazzz عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 14990 من نگویم که مرا ازقفس ازاد کنیدقفسم برده به باغی ودلم شادکنید قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
جهان_ملک_خاتون عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1923 ترسم که نمانم من از این رنج دریغاکاندر دل من حسرت روی تو بماند خوشبخت هرآنکه خر آمد الاغ رفت:/
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 اوست نشسته در نظر من به کجا نظر کنم؟ به جام هستی ما، ای شراب عشق بجوش به بزم ساده ی ما، ای چراغ ماه بتاب گُل امید من امشب شكفته در بر من بیا و یك نفس ای چشم سرنوشت بخوابمگر نه خاك ره این خرابه باید شد بیا كه كام بگیریم از این جهان خراب #فریدون_مشیری
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 اندر دل بی وفا غــم و ماتم باد آن را که وفا نیست ز عالم کم باد دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد ... منم که شهره شهرم به عشق ورزیدنمنم که دیده نیالودهام به بد دیدنوفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیمکه در طریقت ما کافریست رنجیدنبه پیر میکده گفتم که چیست راه نجاتبخواست جام می و گفت عیب پـوشیدن # حافظ
_marjan عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1569 منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالودهام به بد دیدن وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ... عاشقی را که چنین باده شبگیر دهندکافر عشق بود گر نشود باده پرست خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 ترسم که نمانم من از این رنج دریغا کاندر دل من حسرت روی تو بماند خواهم آمد سر هر دیواری میخکی خواهم کاشت!پای هر پنجره ای ، شعری خواهم خواند...سهراب_سپهری#
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 عاشقی را که چنین باده شبگیر دهند کافر عشق بود گر نشود باده پرست در دو چشم من نشینای آنکه از منمن تری...!حضرت_مولانا#
مامان_بچه_هام عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 14476 دلبر که جان فرسود از او کام دلم نگشود از او نومید نتوان بود از اوباشد که دلداری کند السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 دلبر که جان فرسود از او کام دلم نگشود از او نومید نتوان بود از او باشد که دلداری کند کسی که روی تو دیدست حال من داندکه هر که دل به تو پرداخت صَبر نتواند.. #سعدی
جهان_ملک_خاتون عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1923 خواهم آمد سر هر دیواری میخکی خواهم کاشت! پای هر پنجره ای ، شعری خواهم خواند... سهراب_سپهر ... ما بی تو به دل برنزدیم آب صبوریدر آتش سوزنده صبوری که توان کرد؟ خوشبخت هرآنکه خر آمد الاغ رفت:/
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 ما بی تو به دل برنزدیم آب صبوری در آتش سوزنده صبوری که توان کرد؟ گفته بودندکه عاشق بشویمیمیریاولین تجربهام بودچه میدانستم... #فاطمه_غیاث_آبادی
_marjan عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1569 در دو چشم من نشین ای آنکه از منمن تری...! حضرت_مولانا# صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنمتا به کی در غم تو ناله شبگیر کنمدل دیوانه از آن شد که نصیحت شنودمگرش هم ز سر زلف تو زنجیر کنم خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐