2777
2789
عنوان

دکتر سعید انوری مغز و اعصاب اطفال

6884 بازدید | 11 پست

دختر من در ده روزگی دچار حالت خفگی میشد چشمهاش برمیگشت و من متوجه چیزی نشدم البته همیشه احساس میکردم اسید معدش بالا میاد و قورتش میده بعد دوباره بیست روزگی باز هم دچار این حالت شده بردم درمانگاه که دکتر گفت امکان تشنج هست بعد بردم بیمارستان چند روزی بستری شد و بارضایت شخصی مرخص شدولی سه روز بعد با حالت شدید تر بازم بستری شد که این اقای دکتر بیوجدان پزشک دختر من توی بیمارستان شد و برای دخترم قرص فنوباربیتالتجویز کرد و چند روز بعد مرخص شد که گفتن دو سه روز دیگه ببرید مطب دکتر خلاصه ما به خانم منشی تماس گرفتیم و ایشون هم کارشون رو خیلی خوب بلدن بازار گرمی کردن رو که وقتمون تا سال اینده پر هست حالا بیایید چند ساعتی بشنید بین مریض میفرستمتون داخل دیگه ما هم رفتیم گفتن توی ماشین باشید تماس میگیریم چهار ساعت با بچه علاف بودیم ساعت یک شب ما رفتیم پیش دکتر که از بیسوادی واقعا لنگه ندارن دکتری که با تایپ کردن داخل اینترنت مریضی رو تشخیص بده و بعدش اصلا جواب سوالات رو نمیدن و دستگاه نوار مغز در حد ابتدایی و متاسفانه تشخیص اشتباه حملات ریفلاکس رو به جای تشنج تشخیص دادن و خیلی زود نتیجه گیری کردن و قرص تجویز کردن ببخشید خیلی طولانی تر هست اخرش هم متوجه شدیم این بچه طفل معصوم اصلا حالت تشنج نداره و به خاطر ریفلاکس دچار خفگی میشه من همیشه این دکتر بی وجدان رو نفرین میکنم که چقدرفکر من و همسرم رو خراب کرد

الهییییی. چقد ناراحت شدم.‌

خدا سر کسی نیاره . هیچ بچه ای مریض نشه.....

خداروشکر ک خودتون فهمیدین علتو‌‌

ولی بازم پیگیری کنین. .‌یه دکار خوب و خدا شناس پیدا کنین یه بارم ویزیت شه ضرر نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروهزار مرتبه شکر که نبوده تشنج .نوزاد منم یکبار اینجوری شد نصف شب دچار خفگی شد و ما خودمون احتمال دادیم که آروغش را نگرفتم اینجوری شده .یعنی تشنج ممکنه بوده باشه ؟

الهییییی. چقد ناراحت شدم.‌ خدا سر کسی نیاره . هیچ بچه ای مریض نشه..... خداروشکر ک خودتون فهمیدین ع ...

فدات عزیزم اره گلم تحت نظر یه دکتر بسیار خوب داره قرصش به مرور کم و بعدش قطع میشه و دکتر شدیدا ناراحت شد به خاطر تشخیص اشتباه و دادن این قرص به دخترم

سلام 

چقدنظرم برگشت راجب انوری

خواهرشوهرمنم خیلی تعریفشومیکردنمیدونم کجای زندگیش وچه مریضی دخترشودرمان کرده یا نکرده هی تعریف میکرد

منم تازگیابردم پیش اون

دخترمن نزدیک دوسالشه وگفته مخچش کامل نیست یه سری دارونوشته با آزمایش

به غیرشمایکی دیگه هم اینجاازانوری ناراضی بودشکایتم کرده بود

توروخدابگوکدوم دکترمیبری؟؟

دکتراشرفی خوبه؟؟؟اینجاخیلی تعریف میکنن

خیلی متاسفم از اینکه دکتر تشخیص اشتباه دادن برای بچه شما. ولی دقیقا برعکس این اتفاق برای بچه من افتاد یه پزشک دیگه گفت تشنج داره و فنوباربیتال تجویز کرد و دکتر انوری تشخیص ایشون رو رد کرد و گفتن مشکلی نداره که خوشبختانه تشخیصش درست بود.

سلام  چقدنظرم برگشت راجب انوری خواهرشوهرمنم خیلی تعریفشومیکردنمیدونم کجای زندگیش وچه مریضی دخ ...

عزیز دلم من دکتر کرمانشاه بردم دکتر صدیقی خدا عمرش بده عالی بود و الانم طبق تشخیص ایشون تشنج رد شد و علت رو رفلاکس تشخیص دادن الان هم دخترم تحت نظر دکتر سیاری داروی معده میخوره و خیلی خیلی موثر بوده داروهاش

دکتر انوری بهترین دکتری که در ایران هست تشخیص درست بهترین واخرین نسخه  بسیار حاذق هستند هر چی بگم کم گفتم. من سلامتی فرزندم رو مدیون ایشونم.من افراد زیاد رو پیش ایشون فرستادم از بچه تا ادم بزرگ همشون دعاگوی ایشون هستند.