2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوق دیپلم اطراف اصفهان  اینترنتی میخواما

خب اینم تلفنیه ولی تحصیلاتت باید مرتبط باشه

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

بازاریابی اینترنتی؟چجوریه ی کم بگو عزیزم 

اره عزیزم بازاریاب محصولات ارایشی بهداشتی نفیس میشی و اینترنتی میفروشی من دوماهه تو کارم عضو شرکت میشی بهت کد بازاریابی از وزارت صنعت ومعدن میدن

اره عزیزم بازاریاب محصولات ارایشی بهداشتی نفیس میشی و اینترنتی میفروشی من دوماهه تو کارم عضو شرکت می ...

تو برات راحته؟روزی چندساعت کارمیکنی حقوقت چجوریه؟ شرمنده می پرسما عزیزم 

اهان ن تلفنی نمیشه مثلا حقوقش چنده🤦‍♀️

۷۵۰ ثابته و بقیش پورسانت ولی باید روانشناسی خونده باشی 

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

تو برات راحته؟روزی چندساعت کارمیکنی حقوقت چجوریه؟ شرمنده می پرسما عزیزم 

اره عزیزم من یه کانال زدم یه پیج عکس محصولاتو میذارم تبلیغ میکنم به مامانم خواهرم زندایی زنعمو دخترخاله اینارو گفتم اومدن ازم خریدن هرچی بیشتر بفروشی سودت بیشتره عزیزم 

اره عزیزم من یه کانال زدم یه پیج عکس محصولاتو میذارم تبلیغ میکنم به مامانم خواهرم زندایی زنعمو دخترخ ...

پولشو با کی حساب میکنی جنس از کی میخری یعنی 🤦‍♀️چقد خنگم

پولشو با کی حساب میکنی جنس از کی میخری یعنی 🤦‍♀️چقد خنگم

شرکت نفیس یه شرکت بزرگه که تولید کننده لوازم ارایشی بهداشتی ومراقبتی از پوسته شما وقتی قبول میکنی که کار کنی یه جلسه معارفه انلاین براات میذاریم بعد عضو شرکت میشی محصولات رو از سایت شزکت با قیمت پایین خریداری میکنی و به قیمت روی جلد محصول میفروشی حتی لازم نیس تا سر کوچه بری خیلی راحته فقط کافیه مستری داشته باشی