2777
2789
عنوان

داداش بزرگم داره گریه میکنه😭😭از گریش منم گریم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 61 پست

آخ آخ آخ که اگه جوونا میدونستن عشق چه گه عمر حروم کنی هست عمرا سراغش میرفتن...حیف همنشینی با خواهر و برادر و مامان و بابا نیست حتی عمه و خاله و اقوام که آدم عمرشو حروم یه غریبه کنه...از طرف یک عاشق هزار آتیشه خاک به سر

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بیماری عوضی خندم گرفت😂😂😂😂

نخندیم میریم جهنم   

اصلا نمیدونم چرا اینکارو کردم باهاش

طفلک فریاد میکشید گریه میکرد من مرض داشتم انگار

ماشینم همون شب کوبوند تو باقالیا

هربار 3.4ساعت وایمیساد همون جایی ک قرار گذاشته بودم

لحظه به لحظه عکس میفرستاد 

حالا من ده تا محل اونورتر محل خودمون قرار گذاشته بودم

همسن داداشه اسی ام بود

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
تنها باشه کار دست خودش میده  مخصوصا الان که اولین شکست عشقیشه و اولین تجربه  خیلی خامه

با مادرم یکم درد و دل کرد 

مادرم دو بار به دختره زنگ زد و دختره رد داد

انگار که چون دستش رو شده خجالت میکشه صحبت کنه 

حال داداشمم خیلی بدتر شد وقتی دختره رد داد تماسو

این همه دخترا نشستن گریه کردن حالا یبار پسرا خودم یه ماه یه پسره رو علاف کردم از شمال کشوندم سرقرا ...

حالا چرا این کارو میکردی ..بیچاره گناه داشته 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

یاد برادر شوهرم افتادم چقدر ناراحت بود وقتی خواستگاری رفت وقبول نکردن همش می‌گفت دیگه از ایران میرم. ...

😁😁😁

الان تونست دختره رو فراموش کنه؟

خداکنه داداشم دیگه بیخیال دختره بشه☹☹

چون دخترا زیاد گریه میکنن عادی شده ولی وقتی یه پسر گریه میکنه تازست و انگاری درد زیادی رو میکشه ک گر ...

میدونی من قبول دارم مرض داشتم

ولی خلق و خوی انتقامم رو اون بیچاره بیدار شده بود

بابا جان این همه شعبون یه بارم رمضون

میگن چرااا جوونا خوشبخت نمیشن اکثرا 

چرا خوشبخت نمیشن؟  پشت هر عروسی ای یع دختر داره گریه میکنه انتظار خوشبختی دارن این پسرا؟؟؟

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
نه پسرا بدشون میاد  الان وقتش نیست

نه این تفکر ما خانماس

یه بار داداشم خیلی ناراحت بود رفتم باهاش حرف بزنم اولش چیزی نمیگفت و میگفت خوبم و اینا ولی کم کم به حرف اومد وقتی باهام درد و دل کرد کلی ازم تشکر میکرد و میگفت سبک شدم

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)
نخندیم میریم جهنم     اصلا نمیدونم چرا اینکارو کردم باهاش طفلک فریاد میکشید گریه میکرد ...

با چند نفر بودی همزمان؟؟

وای عاشقت شدم کاش منم مثل تو این بلاهارو سر عشقم میاوردم تا قدرمو میدونست😂

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
با مادرم یکم درد و دل کرد  مادرم دو بار به دختره زنگ زد و دختره رد داد انگار که چون دستش رو ش ...

خب چ دروغی گفته بود؟؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
حالا چرا این کارو میکردی ..بیچاره گناه داشته 

قول ازدواجم بهش داده بودم 

بیچاره خیلی ضربه بدی خورد

میگم خلقو خوی انتقامم بیدار و سرکش شده بود

قبول دارم بد کردم

دوس پسرم بعد5سال رفت زن گرفت

رفیقم تو بغل خودم برای عشقش دوس پسرش اسک میریخت منم انتقتم گرفتم

با مادرم یکم درد و دل کرد  مادرم دو بار به دختره زنگ زد و دختره رد داد انگار که چون دستش رو ش ...

حرصم گرفت 

چه بیشعوره دختره 

حالا منتظر ممد قلی با خر سفیده بیا بگیرتش؟

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)