2789
عنوان

شوره سر😥😥😢😢

290 بازدید | 24 پست

خانما کیا تجربه دارن من هرشامپویی استفاده میکنم فایده نداره کتوکونازول برگشت کرد سریتا برگشت فقط یه شامپو ساخت به سرم وعاای بودکه اونم تحریم شد ونمیاد چیکار کنم تجربه ای دارین سرم شوره داره با خارش کلافه شدم دیگه ۱۰ساله همینطوره

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

عزیزم شوره معمولا از چربی کف سره

من کف سرم چربه ولی ساقه خشک  شامپو اویدرم مدل سبنورم دی گرفتم عالیه...حداقل۸۰درصد بهتر شدم

مدل های زیادی داره اویدرم

ی سرچ بکن بنظرم امتحانش می ارزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حنا بزار به سرت عالیه

موهام رنگ میگیره؟؟ بعدش دیگه ازبین میره ؟؟ عزیزم شما استفاده کردین 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
عزیزم شوره معمولا از چربی کف سره من کف سرم چربه ولی ساقه خشک   شامپو اویدرم مدل سبنورم دی گرف ...

ممنونم گلم برم داروخونه ببینم دارن اونم امتحان میکنم 

موهام رنگ میگیره؟؟ بعدش دیگه ازبین میره ؟؟ عزیزم شما استفاده کردین 

موها بعدش دیگه رنگ نمیگیره فک کنم تا یه مدتی رنگ نکن اصلا.

اره از بین میره من نه ولی دختر خالم آره واقعا با یه بار گذاشتن خوب شد بزار چن ساعت رو سرت بمونه بعد بشور

همسر منم موهاش شوره میده حالا همیشه شامپوی ضدشوره میزنه ها ولی بازم اینجوریه😐

منم باز مردا خوبیش اینه موهاشون کوتاهه اما من بلنده موهام واذیت میشم😥

موها بعدش دیگه رنگ نمیگیره فک کنم تا یه مدتی رنگ نکن اصلا. اره از بین میره من نه ولی دختر خالم آره ...

عزیزم من کلا مو رنگ نمیکنم اصلا ... رنگ موهام خرماییه میترسم باحنا رنگ شرابی بگیره

سلام منم مشکل شوره دارم . سرکه انگور خونگی زدم به سرم . البته قضیه اصلی شپش بود که مجبور به استفاده شدم . ولی بعد دیدم شوره ها رو هم میبره . البته میگن استفاده زیاد و بیشتر از ربع ساعت روی سر باعث ضعف حافظه میشه . بعد اون بار من شوره ام برگشت ولی دیگه خارش نداره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚