2789
عنوان

شوره سر😥😥😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 24 پست
عزیزم من کلا مو رنگ نمیکنم اصلا ... رنگ موهام خرماییه میترسم باحنا رنگ شرابی بگیره

منم رنگ موهام خرمایی و قبلا گذاشتم برا ریزش مو سرم 

ن شرابی نمیشه یکم نسکافه یا قهوه بریز توش رنگ

یا اینکه حنا بدون رنگ استفاده کن

اینکارایی که میگم بکن من شورم یجوری بود همیشه انگار رو شونم نمک ریخته بودن

شامپو سلنیوم سولفاید یک و نیم درصد بگیر

یه دوره اونو استفاده کن

سه روز درهفته برو حمام 

بعد که دوره ت تموم شد شامپو شولدر بگیر یک دوره فقط شولدر بزن

شوره هات کاملا نابود میشه

بعد اونم شولدر بگیر بین شامپوهات استفاده کن

من مثلا هرروز دوش میگیرم

4 روزشو شامپو میزنم

3 روزش شامپو متفرقه

ی روز شولدر

راحت میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رنگ موهام خرمایی و قبلا گذاشتم برا ریزش مو سرم  ن شرابی نمیشه یکم نسکافه یا قهوه بریز توش ...

مرسی گلم حنا بدون رنگم مگه هست ؟؟ چه جالب نشنیده بودم 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
عزیزم. شامپو سه منظوره عالیه. خواهر خودم شوره داشت استفاده کرد عالی بود

اسمش چیه عزیزم

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

منم کف سرم شوره میزنه ناجور 

الان شامپو جوانه گندم ویشکا میزنم راضی ام نمیدونم بازم شوره میزنه یا نه

مثلا بعد دو روز که از حمامم میگذره سرم به خارش نیوفته و شوره ها ایجاد میشن ساقه ی موهامم چرب میشه

فردا ببینم چجوری میشه سرم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اینکارایی که میگم بکن من شورم یجوری بود همیشه انگار رو شونم نمک ریخته بودن شامپو سلنیوم سولفاید یک ...

عزیزم شامپو هدان شولدرز منظورتونه؟؟؟ اونکه عالی عالی بود بااون نیاز به شامپوی دیگه نداشتم اما الان یه ساله نه مشهد نه بیرجند نه زاهدان ونه شهر خودم اصلیشو پیدا نکردم 

خواهش م عزیزم آره هست ولی اصلشو از عطاری بخر 

مرسی گلم از راهنماییتون امتحان میکنم 

منم کف سرم شوره میزنه ناجور  الان شامپو جوانه گندم ویشکا میزنم راضی ام نمیدونم بازم شوره میزنه ...

انشاالله که خوب باشه وکامل ازبین بره وراحت شین