2777
2789

من ۵هفته و۶روز رفتم قلبش تشکیل شده بود

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر بچه دومم  انتهای۷ هفته سونو رفتم کیسه خالی بعلاوه جسم زرد و دکتر دستور سقط داد من ایستادگی کردم

۸ هفته سونو رفتم اول ۹ هفته فقط کیسه بود و جسم زرد هم از بین رفته بود  باز جنین نبود دکتر باز دستور سقط داد سونوی معمولی هم نبود

۹ هفته تمام شده بود ۱۰ هفته رفتم سونوی معمولی جنین صحیح و سالم قلب داشت

خدا کنه برای منم تشکیل بشه بتات چند بود

ایشالا گلم استرس مانع تشکیله توکل کن بخدا‌.روزموعدبالای هزار

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
علاعم داشتی؟

فقط دلدرد ودرد واژن

تو چرا اینقدر استرس داری 

دکترا بی جا میکنند باردارا رو میترسونند مگه قدیم سونو بود؟ طرف میدید که پری نمیشه میگفت باردارم . همین دیگه این همه دنگ و فنگ نبود

چرا اینقدر استرس میوفتی بچه گناه داره

چطور فهمیدی که نباید به حرف دکتر گوش کنی? بارداری اولت نبود?

گفتم بارداری دومم اینطور شد الانم سومی رو باردارم و این دفعه ۱۲ هفته اولین سونو رو رفتم چون همون اول متوجه شدم نطفه گرفت و میدونستم خارج از رحم نیست دیگه پیش دکتر رفتم خودش گفت دیر سونو برو

سر بارداری قبلیم هم که اون طور نشون نمیداد درجا آز بتا دادم و دیدم بتا بالا هست و وقتی بتا بالا باشه طرف بارداره و حرف سونو رو قبول نکردم