2777
2789
عنوان

دانشجوی دختر

152 بازدید | 17 پست

یکی از اساتیدمون روحانی هست 

میخوام برم بهش پیام بدم ولی نمیدونم بگم خوب هستین یا نگم؟

خشک و جدی حرف بزنم یا خودمونی شبیهه رسمی؟

کلا هر جوری که با این جور استادا میشه حرف زد که خوششون بیاد و حرفمو قبول کنه رو یادم بدین که محتاجم.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر میتونید کمک کنید.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
تا اونجایی که من میدونم روحانی هم مثل ما آدمه فقط لباس خاص داره و مثل همه ما اخلاق هر روحانی ممکنه م ...

شبیهه ما هست ولی این ترم حضوریش با مجازیش خیلی فرق داره تو حضوری شوخ بود میگفت میخندید درکمون میکرد الان که مجازی شده فقط در حاله تخریبمونه 

امروز سوالایی داده بود که فقط از بیست نفر یک نفر کامل تونست بنویسه.

وای دوتا امتحان داشتم افتضاح دادم فکرم همش درگیرشونه ۶تا دیگه مونده بهم روحیه بدین بچهاا خیلی داغونم    

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 
وای دوتا امتحان داشتم افتضاح دادم فکرم همش درگیرشونه ۶تا دیگه مونده بهم روحیه بدین بچهاا خیلی داغونم ...

اصلا نمیتونم کمکت کنم چون خودم گفتم  اشکالی نداره درسایه راحت و عمومیرو بالا میگیرم الان یکاری کرده که واقعا دارم میفتم منیکه کمتر از 17 نداشتم تو هیچکدوم از کارنامه هام

اصلا نمیتونم کمکت کنم چون خودم گفتم  اشکالی نداره درسایه راحت و عمومیرو بالا میگیرم الان یکاری ...

وای خیلی بده تو مجازی انقدر نمراتمون بد باشه من نمرهایه حضوریم خیلی بالاتر ازایناست 

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن