2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست
روزی  یکبار که اشکال نداره در عوض سه وعده اصلی غذابایدد بخوره به اضافه میان وعده

غذای اصلی 😔

صبحونه که لب نمیزنه

نهارو خوب میخورا

عصرم با مسخره بازی یه کیکی چیزی میخوره

شامم خیلی کم

تازه نونم نمیخورا

روزی  یکبار که اشکال نداره در عوض سه وعده اصلی غذابایدد بخوره به اضافه میان وعده

اگه سویق بخوره خیلی خوبه مقویه .خودت براش درست کنی.دختر من عاشق سیب وموز هست ولی پرتقال دوس نداشت چندبار براش آب گرفتم قشنگ میخوره.اب میوه ها روبگیر شاید بخوره

در دیاری که درآن نیست کسی یارِ کسی....کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کجا باید بگیرم عزیرم 

عطاری ها دارن سویق کودک..خودتم میتونی درست کنی اگه بچت دوست داشته باشه خودت درست کنی بهتره...گوگل سرچ کنی انواع سویق وطرز درست کردنشون هست

[QUOTE=174337717]غذای اصلی 😔 صبحونه که لب نمیزنه نهارو خوب میخورا عصرم با مسخره بازی یه کیکی چیزی میخوره شامم خی ...[/QUمنکه کلا کیک وشیرینی جات حذف کردم شاید هفته ای یکبار.درعوض بهش کشمش مویز پسته بادام گردو بده..روزی هم یه بشقاب پرپفیلا.خودم درست میکنم...سنجد هم خیلی خوبه اسیاب کن داخل شیر یا همینجوری روزی دو قاشق بخوره خوبه...منم ازدست دخترم زیاد حرص میخورم ولی حداقل اگه کم یا همه چی نمیخوره حداقل هرچی میخوره چیز مفید میدم یه کم خیالم راحت ترمیشه دیگه مادر همینه حرص وجوش😘😘

ببین از چی خوشش میاد من دخترم یه سالش که بود فقط از غذایی میخورد که بتونه دستش بگیره و راه بره و بخوره مثل کتلت و شامی

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .