2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

190 بازدید | 21 پست

به پسرم تایکسالگی بهترین سوپارو می‌دادم، هرچی میدادم می‌خورد، انواع میوه هم تو پستونک میوه خوری می‌خورد، از بعد از یکسالگی دیگه لب به سوپ نزد فقط غذای سفره اونم نه هرچی،. داره منو دق میده صبحونه که اصلا لب نمیزنه فقطم گریه میکنه میگه ممه، داره دوسال میشه،. غذاش شده سیب زمینی و تخم مرغ فقط، چیکارکنم همه چی بخوره این بچه، به میوه که لب نمیزنه 

چقد غصه بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا پسر من ۶ماهشه لب ب هیچی نمیزنه ب پروتئین گاوی هم حساس دارم دق میکنم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
دختر من ۱۹ ماهس همینه وعده صبحونه نمیخوره همشم غذاهای ابکی میخوره خستم کرده انقد غذای جدا پختم براش ...

حالا پسرم اصلا آبکی وسوپ اینا نمیخوره غذای سفره اونم نه هرچی

لاغره 11 کیلو

چند ماهشه؟من خودم دخترم تا شیر میخورد هم بد غذا بود هم زیاد وزنی اضاف نمیکرد به غذاافتاد احساس میکنم بهترشد دخترمنم ۲سالشه ۱۲ کیلو .غذاش بد نیست ولی بیش از حد جنب وجوش فعالیت داره

در دیاری که درآن نیست کسی یارِ کسی....کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی.....
شیر خودمو نمیخوره که، شیر پاستوریزه اونم روزی یبار

روزی  یکبار که اشکال نداره در عوض سه وعده اصلی غذابایدد بخوره به اضافه میان وعده

در دیاری که درآن نیست کسی یارِ کسی....کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی.....