2777
2789

سلام

در چه حالین؟

وزن اضافه کردین؟

ترشح دارین؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

من هفته ۱۲ ام فقط یه عالمه وزن کم کردم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
من هفته ۱۲ ام فقط یه عالمه وزن کم کردم

عزیزم

مبارکه

منم ۸ کیلو کم کردم تو ویارم

هنوزم هیچی اضافه نکردم

طبیعیه

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هستم

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

وزن اضافه کردم ولی ترشح ندارم...راستی بچت تکونش چطوره توی شکمت؟؟

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
عزیزم مبارکه منم ۸ کیلو کم کردم تو ویارم هنوزم هیچی اضافه نکردم طبیعیه

مرسی عزیزم. ولی کلا دوس دارم یکم اصافه کنم اصلا انگار ن انگار حامله ام 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
من ۳۷هفته ام بکارت میاد؟😬😬😅

ن دیگه شما فقط موقع زایمانت حتما دعامون کن. ان شاءالله به راحتی و سلامتی زایمان کنی گلم. ترشح آبکی نداشتین شما؟

مرسی عزیزم. ولی کلا دوس دارم یکم اصافه کنم اصلا انگار ن انگار حامله ام 

میدونم گلم من تا ۲۰ هفته فقط کم کردم بعد ثابت موندم. نترس وقت داری. جوجتم رشدشو میکنه خودش. ویارت خوب بشه بهتر میشی

من خودم تاالان ۵کیلواضافه کردم قبلشم توماه های اول چندکیلوکم‌کردم

عزیزم به سلامتی گلم. من هنوز هیچی. حالا بهم مولتی داده دو ماهه توکل به خدا ان شاءالله بهتر میشم. ترشح آبکی نداشتین شما؟

ن دیگه شما فقط موقع زایمانت حتما دعامون کن. ان شاءالله به راحتی و سلامتی زایمان کنی گلم. ترشح آبکی ن ...

مرسی عزیزدلم

تو هفته های شما ترشح پنیری داشتم ک دکتر گفت عفونته و قرص داد

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩
میدونم گلم من تا ۲۰ هفته فقط کم کردم بعد ثابت موندم. نترس وقت داری. جوجتم رشدشو میکنه خودش. ویارت خو ...

بالا نمیارم فقط به شدتتت کم اشتهام اصلا چیزی نمیتونم بخورم

من هفته بیست و چهارم ابتدای بارداری ۴۹کیلوبودم و الان پنجاه و نه کیلوام

عزیزم مبارکتون باشه نی نی. آزمایش گلوکز دادین؟