2777
2789
عنوان

هزینه بازسازی خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 10518 بازدید | 33 پست

فکر نکنم بشه با ۳۰ تومن این کارا رو انجام داد یعنی هزینه کابینت و کناف خیلی گرون شده ولی بازم می تونی از کسایی بپرسی که کارشون همینه من یجایی می شناسم که با کمترین هزینه کار بازسازی خانه انجام میدن کیفیت کارشون هم واقعا بالا هست برو سوال بپرس تا جواب بهتری بگیری 

فکر نکنم بشه با ۳۰ تومن این کارا رو انجام داد یعنی هزینه کابینت و کناف خیلی گرون شده ولی بازم می تون ...

متراژ خونه کمه، و آشپزخانه کوچیکه،حتی اگه معمولی هم کار بشه، نمیشه؟ ممنون عزیزم حتما میپرسم

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین یه ماه اخیر برای حمام دسشویی کلا از سنگ بگیر تا کاشی  و.... کلا 10 تومن شد

در هم 5 تا  6 تومن 

سقف کاذب و رنگ و کف پوش اشپزخونه کاغذ دیواری درب ورودی .....

کلا بازسازی یه خونه 90 متری شد 40-50 تومن

فقط کف پوش  پذیرایی عوض نشد و کابینت ها هم عوض نشدند

متراژ خونه کمه، و آشپزخانه کوچیکه،حتی اگه معمولی هم کار بشه، نمیشه؟ ممنون عزیزم حتما میپرسم

ي كاربر خونه ٤٠ خرده اي داشت تك خاب تقريبا ب همين قيمت تونسته بود  ولي دستشويي حمامش نميدونم انجام داده بود يا نه

ما پارسال۳۰۰ دادیم واسه ویلایی

مبارکه عزیزم،حتما خیلی قشنگ شده ، احتمالا یه سری کار هارو بعد رفتن به خونه و بعدا ک پول اومد دستم انجام بدم،  شایدم دو سه سال بیشتر نمونیم و خونه رو بفروشیم یه منطقه بهتر بخریم، فقط میدونم تا دو سه سال واقعا قسط های سنگینی داریم و رفتن مون ب خونه برای صرفه جویی و ندادن اجاره ست  

داخل خونه واقعا و کهنه ست، فقط درب های خونه و آیفون تصویری قابل استفاده ست 

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
فدات شم ایشالا که درست میشه به خیر و خوشی😍🧡

ممنون عزیزم

ي كاربر خونه ٤٠ خرده اي داشت تك خاب تقريبا ب همين قيمت تونسته بود  ولي دستشويي حمامش نميدونم ان ...

ممنون عزیزم، احتمالا یهسری کار هارو بعدا انجام بدم، طبق گفته دوستان واقعا هزینه بالایی میخواد، و هم فعلا تا سی تومن میتونم هزینه کنم که اونم وامه، هم خونه م جای تقریبا جای خوبی نیست که بیشتر از اینقدر هزینه دلم بیاد

همین یه ماه اخیر برای حمام دسشویی کلا از سنگ بگیر تا کاشی  و.... کلا 10 تومن شد در هم 5 تا &nb ...

خوب شده قیمتش نسبت ب متراژ   

ممنون عزیزم، احتمالا یهسری کار هارو بعدا انجام بدم، طبق گفته دوستان واقعا هزینه بالایی میخواد، و هم ...

بيا پيداش كردم اخه خونش كوچيك بود ولي من دوسش داشتم

يادم مونده 

كاراي بازسازي رو دوست دارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4886848/جهیزیمو-چیدم-بیاین-نظر-بدین-چی-کمه-عکس-بذارین-عکسازو-بذارم

بيا پيداش كردم اخه خونش كوچيك بود ولي من دوسش داشتم يادم مونده  كاراي بازسازي رو دوست دارم ...

وااایی ممنون عزیزم