2777
2789
عنوان

هزینه بازسازی خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 10535 بازدید | 33 پست

امسال حدود 3 تا 4 میلیون متری میشه اگر بخوای بازسازی کنی بازم طبق متریالی که میخوای استفاده کنی هزینت کم و زیاد میشه

یکی از آشناهامون خونشو بازسازی کرده بود اینطوری بود ، شرکت بازسازی منزل فراز براشون انجام داده بود

ببین من با یه تیم کار کردم کارشون عالیه. بازدید از منزل و مشاوره که کاملا رایگان بود. تازه طراحی سه بعدی خونه روهم انجام دادن و بعد از اینکه تائید کردم برام انجام دادن

کارشون توی بازسازی ساختمان و بازسازی منزل و کابینت آشپزخانه حرف نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من بازسازی اتاق پذیرایی انجام داد و خونش خیلی شیک و مدرن شده قدمت خونش 25 سال بود و طراحیش خیلی قدیمی شده بود
اسم شرکتی هم که بازسازی انجام داد آژندپنام هست که من براشون پیدا کردم نمونه کارا و فیلماشونو توی سایت دیدم خوشم اومد به خواهرم معرفی کردم

به عنوان یک قاعده هر چقدر که المان های مختلفی را جهت بازسازی ساختمان اداری یا مسکونی استفاده کنید هزینه ها افزایش پیدا می کند. به عنوان مثال در سازه های بسته که فقط نیاز به استفاده از یک کفپوش پی وی سی و پارکت لمینت وجود دارد در قیاس با سازه هایی که علاوه بر کفپوش نیاز به کاغذ دیواری، سقف کاذب و مواردی از این قبیل دارند، هزینه نهایی متفاوت است.  کارشناسان دکوراسیون و تکنسین های اجرایی با ارزیابی ها و بررسی های دقیق محیط نقشه راه را ترسیم می‌کنند. از این طریق میتوانند مشخص کنند که از چه ابزارها و پوشش هایی باید استفاده کنند تا نتیجه کار مطلوب باشد.