2777
2789
عنوان

خجالت میکشم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 33 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه 

خب پس طبیعیه دیگه از کجا بدونی چیکار کنی منم تا حالا نونوایی نرفتم ولم کنن ت نونوایی نمیدونم چیکار کنم😐😂حالا یکم دقت کن مامان بابات چیکار میکنن و اینا دفعه بعد تنها برو همونارو بگو😂

کوهنوردی🧗‍♀️اسکیت⛸️
چطوری ؟ خب منم آرزومه اینطور باشم ولی مگه دست خودمه؟

اره دست خودته باید تغییر کنی خب باید توی مسائل مختلف نظرتو بگی و اینقدر روی حرفات پافشاری کنی که براشون عادی بشه و همیشه نظرتو بخان

کشور من جهان است و دین من انجام کارهای خوب 😇✌
چطوری ؟ خب منم آرزومه اینطور باشم ولی مگه دست خودمه؟

دست خود ادم نیست درکت میکنم من برای خانوادم اینطور نیسم واسه عشقم اینطورم ربطی هم نداره ننیشه کنترلش کرد منو عشقم 4ساله باهمیم وقتی میریم بیرون یا جایی اصلا نمیتونم نظر بدم دهنم قفل میشه😑

یه هدف برای خودت بزار تا این عادت و بزاری کنار

از موقعیتای کوچیک شروع کن

میری بیرون از یکی ساعت بپرس یا آدرس

جواب تلفن غریبه رو بده بعد چند بار عادی میشه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

شاید از تمسخر دیگران .واینکه یه چیزی رو انتخاب کنم و همه بگن انتخابت احمقانس و بی سلیقه ای

چقدر حرفات برام آشناس

دقیقا منم همینطوری بودم ولی شکر خدا تونستم این حس بدو شکست بدم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
شاید از تمسخر دیگران .واینکه یه چیزی رو انتخاب کنم و همه بگن انتخابت احمقانس و بی سلیقه ای

همیشه وقتی چیزی میخری یا انتخاب میکنی خودت انتخاب کن نزار دیگران بهت تحمیل کنن 

انتخاب کن ریسک کن حتی اگه بده نظر دیگران اهمیت نداره هیچوقت برات مهم نباشه 

تو چیکار به کار بقیه داری مهم خودتی هرچیییییی دوست داشتی از این به بعد بخر اصلا بگن بده اونقدر اعتماد به نفس داشته باش بگو اره بده ولی انتخاب منه و من دوسش دارم

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

شما که از منم بدتری

ببین باید از یه جایی شروع کنی

آدم که مامان و باباش تعارف نداره

دفعه ی بعدی که رفتی سعی کن به سلیقه ی خودت انتخاب کنی

از دفعه های بعد سعی کن تنها بری خرید

بری از فروشگاه ها قیمت چیزی که پسندیدی رو بپرسی

تو جمع ها صحبت کنی هراز گاهی

میدونی من چه جوری شروع کردم 

خودمو تو موقعیت هاش قرار دادم و مجبور کردم که اون کارو انجام بدم

من قبلاً دکتر که میرفتم خودم خجالت می‌کشیدم بگم چمه ، مامانم توضیح میداد ، به بار یه دکتره گفت مگه خودت زبون نداری دختر به این بزرگی ، الا و بلا خودت باید توضیح بدی

اون جا مجبور شدم خودم حرف زدم

ولی بعداً دیدم من اگه بخوام این طوری ادامه بدم هیچ وقت نمیتونم یه آدم مستقلی باشم 

من تو تلفن نمیتونستم با غریبه صحبت کنم ، اما مثلا چندبار خودمو مجبور کردم که زنگ بزنم و از دکتر و آرایشگاه و اینا وقت بگیرم 

یا برم تو مغازه و قیمت چیزی که می‌خوام رو بپرسم

امروزم می‌خوام تنهایی برم دکتر ، هرچند سخت باشه برام ولی خب باید یاد بگیرم روپای خودم بایستم