2777
2789
عنوان

خجالت میکشم!!

289 بازدید | 33 پست

تاحالا همچین آدمی مث من دیدین ؟ پریروز خرید رفته بودم حتی یک کلمه هم حرف نزدم .بابا ومامانم برام انتخاب کردن وحتی جرات نداشتم بگم کوچیکه یا بزرگه !!! بنظرتون برای یه دختر ۱۸ ساله بد نیست یا عجیب نیست؟؟؟؟ کلا اعتماد به نفس ندارم وخیلی سخته اصلا نمیتونم .مخصوصا واسه خرید کردن .باید چیکار کرد؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از چی خجالت میکشی؟

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

مثلا رفته بودیم رستوران شام بخوریم بین جند نفر یهو ازم پرسید غذا چی میخوری نمیدونسم چی بگم روم نمیشد گفتم هرچی شما بخورین گفت تو بگو چی میخوری شاید چیزی که مامیخوریم نخوای گفتم ن بخر😑عیب نیس

واقعا خیلیییییی ؟

اره عزیزم همیشه باید حرفیو که تو دلته بزنی از چیزی نترس نظر بده نمیشه که ادم تو زندگیش بلانسبت مثل مجسمه باشه اینجوری همه بهت زور میگن در اینده کسی به نظرت اهمیت نمیده 

🌸🌸🌸