2777
2789
عنوان

جاري😭😭😭

336 بازدید | 21 پست

سلام من و جاريم خيلي باهم خوب بوديم همه چي خيلي خوب  ما همزمان باهم نامزد كرديم به فاصله يه ماه خيلي دوسش داشتم تا اينكه بعد از ٨ سال مادرشوهرم گفت حواست باشه تو نيستي پشت سرت خيلي به ما حرف ميزنه زياد جيك تو جيك بودنم خوب نيست درسته مادرشوهرم نبايد ميگفت پشت سر من حرف ميزنه ولي يه جورايي خوشحالم كه باعث شد طرف مقابلمو بشناسم من با خانواده شوهرم خيلي خوب بودم ولي جاريم پشت سر اونا هم به من حرف ميزد باعث شده بود من با اونا بد بشم يه جورايي من و پر ميكرد منم بي خبر از همه جا فكر ميكردم دوستمه حرفاش و گوش ميدادم دلم خيلي شكسته چقدر يه ادم ميتونه بد باشه

واقعا چرا با جاریتون صمیمی میشین؟ 😐

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفش که درسته، آدم به دیوار حرفشو بزنه با جاری دردودل نکنه. 

بعدشم احتمالا مادرشوهر از حسودیش که شما با هم جورید اینجوری گفته که رابطه تونو کم کنه وگرنه جاری پشت شما نحرفیده. 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
حرفش که درسته، آدم به دیوار حرفشو بزنه با جاری دردودل نکنه.  بعدشم احتمالا مادرشوهر از حسودیش ...

منم همين و به شوهرم گفتم ،گفت نه مامانم درست ميگه راست ميگن وقتي برميگردم به گذشته به حرفاش كه دقت ميكنم ميبينم خيلي چيزارو درست ميگه

حرفش که درسته، آدم به دیوار حرفشو بزنه با جاری دردودل نکنه.  بعدشم احتمالا مادرشوهر از حسودیش ...

اخه من يه سري حرفارو فقط به جاريم گفتم هيچ كس خبر نداشت حتي شوهرم ولي الان هم مادرشوهر هم خواهرشوهر هم شوهر همه اون حرفارو ميدونن

قصه نخور عزيزم جاري همينه ديگه هيچيه ادم نيست،ماله منم دقيقا اينجوريه سه سال باهاش درد دل کردم اونو راز دار خودم ميدونستم بخاطر اينکه منم هيچکيو تو اين شهر ندارم غريبم بهش اعتماد کردم بعد فهميدم هرچي ک بش ميگمو ميره ب مادر شوهرمو خواهر شوهرام ميکه واسه خود شيريني فک ميکنن با اين کارا شيرين ميشن الان هفت ماهي ميشه اگه تموم دنيام دردو غم باشه تو خودم ميريزم بهش نميگم تو هم هيچي بهش نگو کاريش نداشته باش فقط در حد سلام عيلک

اخه من يه سري حرفارو فقط به جاريم گفتم هيچ كس خبر نداشت حتي شوهرم ولي الان هم مادرشوهر هم خواهرشوهر ...

اهان پس گفته. 

ازین ببعد قهر نکن عین بچه ها، فقط حرفایی که میدونی مادرشوهر جلوت بود نمیزدی رو به اونم نگو. فکرکن خواهرشوهرته جاریت. 

قهر کردن ایده ی خوبی نیست

قصه نخور عزيزم جاري همينه ديگه هيچيه ادم نيست،ماله منم دقيقا اينجوريه سه سال باهاش درد دل کردم اونو ...

من که جاری ندارم. اما فکرنمیکنن شیرین میشن فکرمیکنن اگه بد جاری رو بگن، خانواده شوهر بیشتر قدرشونو میدونن