2777
2789
عنوان

میخوام یاسین بخونم حاجتدارا بیایین♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 120 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ازدواجم و برگشتن عشقم

تاپیکتون رو خونده بودم .شرایط شمام مثل شرایط من بود بااین تفاوت ک شما۱سال و‌خورده ای عاشق بودین ما هفت سال 

کل شهر آوازه عشقمونو میدونستن.مامانم بشدت مخالف بود و تنها دلیلش این بود خانوادش یه ما نمیخوره (درصورتیکه بااون چه تصور می‌کرد زمین تا آسمون فرق داشت) و دلیل دیگشم اینه ک کورد بودن و ما ترک 

روزهای سختی رو گذروندیم.چ شبا ک با گریه تا صبح نخوابیدم زیر پتو هق هق میزدم .اما مامانم مریض بود نمیتونستم چیزی بگم ک مبادا از دستش بدم‌.اون آقا هرررچی واسطه بود فرستاد از امام جماعت محل بگیر تااا داییای خودم که راضی بودن همه‌

برام خواستگار اومد بهش گفتم گف برو خوشبخت بشی من خسته شدم واقعا هم خسته شده بود همه زورشو زده بود.مامانش هر دوهفته میومد خونمون واسه راضی کردن مامانم..اما نمی شد .

تا پای خرید عقد پیش رفتم با خواستکارم اما دلم طاقت نیورد تصمیم گرفتم مجرد بمونم تا اینکه یکی دیگه رو بدبخت کنم 

منم خسته شده بودم‌‌..مامانم ب حدی تنفر داشت ازش ک وقتی می‌رفت بیرون درو رو من قفل میکرد .شماسناممو قایم کردن بود .اونم کی من؟منیکه خداشاهده تو اون ۷سال دوبار حضوری دیدمش اونقد میترسیدم ک پنج دقه هم طول نکشید..عشق دوران مدرسم بود مگه می‌تونستم فراموشش کنم .داشتم جون میدادم 

دوتامون دیگه نایی واسه تلاش نداشتیم .اون پیر شد‌تو اوج جوونی شکسته شد 

مامانم رفت مشهد واسه مریضیش  حرم امام رضا پیش مشاور حرم رف .اونا بهش گفته بودن اونا همو میخان بذار بهم برسن.(شرایط اون آقا هم عالی بود اما ب خودش نگفته بودم بخاطر خانوادت نمیخوانت.نمیخاستم خورد بشه .میگفتم نمی‌دونم دلیلش چیه.اونم آتیش گرفته بود ک بهم بگید دلیلشو شاید دیگه ول کردم اصاا)

سه سال پیش پاییز بود یهو مامانم زنگ زد داییم گف بگو بیام امشب ساعت ۸

من هنگ بودم‌‌.باهام حرف نمیزد....

اومدن و همه چی تموم شد و شد همه زندگیم الان کنارمه

از لطف خدا ناامید نشو برادر من.ما هفت سال جنگیدیم .جنگی که تهش هیچی نداشت از نظر ما ..اما الان مامانم همسرمو از من بیشتر دوست داره 

دعا میکنم برات بهترینا برات رقم بخوره ولی کوتاه نیا .واسطه بفرس هر کاااار لازمه بکن

اما اگه اون خانوم دیگه جوابتو نمی‌ده بدون بیخیال شده.من بیخیال نمی‌شدم .التماسش میکردم قوی باشه و ناامید نشه من درستش میکنم.نمیتونستم درستش کنم اما نمیذاشتم دلش بشکنه

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاپیکتون رو خونده بودم .شرایط شمام مثل شرایط من بود بااین تفاوت ک شما۱سال و‌خورده ای عاشق بودین ما ه ...

الهی همیشه تا ته آخر دنیا خوشبخت ترین باشید. خط آخر خیلی خوب گفتید اون دیگه جواب نمیده انگاری ازم بریده نمیدونم چی برای خودش و خانوادش اتفاق افتاد. شما دقیقا مصداق این بودید که دونفر همدیگر رو بخوان اما اون زودی زد زیرش و منو دیگه نخواست و پیامم رو جواب نمیده و بلاکم کرد در واقع

الهی همیشه تا ته آخر دنیا خوشبخت ترین باشید. خط آخر خیلی خوب گفتید اون دیگه جواب نمیده انگاری ازم بر ...

شک نکنید که اگه واقعا میخواست حداقلش این بود میگف زمان بده درستش میکنیم و دیگه جوابتون رو نمی‌داد شایدنظر  خانوادش براش خیییلی مهم تره.عشقدخیلی قشنگه و کورت می‌کنه ولی یه مدت ک بگذره ببینی دیگه واسش اهمیتی نداری ازش سرد میشی ..‌‌‌‌‌اما امان از روزی ک بدونی اونم حالش بده و داره واست تلاش می‌کنه 

جونم میدی براش

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شک نکنید که اگه واقعا میخواست حداقلش این بود میگف زمان بده درستش میکنیم و دیگه جوابتون رو نمی‌داد شا ...

اگه میخواست واقعا یه پیامی چیزی میداد یا یه روزنه ای باز میکرد یا حداقل بلاک نمیکرد و جواب پیام هام رو میداد. اما اینجوری نیست شرایط و دیگه جوابی ندیدم ازش. امیدوارم حالش خوب باشه و یه روز بفهمه باهام چیکار کرده

😭😭😭 خدا خیررررت بده استارتر 

لطفا برای منم بخون🙏

یکی هم به نیت شفای اسامی تاپیک ختم حمدم

یکیم برای همه دوستان مد نظرم، دوستان نی نی سایتی و خاننده های خاموش و کلا همه عزیزانی که حاجت دارن

هرکی نون شب نداره، خونه نداره، بچه نداره، چشم انتظاره، عاشقه، تنهاس، مشکل روحی داره، مشکل جسمی داره، هرکی ابروش در خطره، قبولی در ازمونی که پیش رو داره.... 

منم دعات میکنم لطفا از ته دلت خودمو و همه دوستداران اهل بیتو دعا کن😭😭😭🙏🙏 الهی حاجت هممون روا به خیر الهی به حق حضرت فاطمه زهرا و اقا صاحب الزمان

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

عزیزان دل من هرشب یاسین میخونم اینجا اعلام کنید تا نیت شماهم خونده بشه...انشالله حاجت روابشین ....اگه دوست داشتین میتونید این تاپیکو دائمی کنید...و اینکه من چیزی ازتون نمیخوام فقط یک صلوات مهمونم کنید ♥️♥️♥️

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

الهی ب عالیترین نحو و بزودی زود حاجتروا بشین یدون پشیمانی الهی آمین

لطفا برای نی نی دارشدن تمام منتظران از جمله فلورا،مهربون۲۱وسحر

حاجت فاطمه،زهراوپریسا

سلامتی برادرم‌و اینکه قرضشو پس بدن 

و حاجت خودم ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

برای شفای بیماریهام..و خونه دارشدنم..التماس دعا عزیزم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

@می_می_ناز عزیزم برای ایشون بخون حاجتت روا الهی

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐