سلام دوستای گلم من هرشب یاسین میخونم گاهی واسه نذرای خودم و اکثرا هرشبو به یک نیت میخونم مثلا برای هرکسی که ارزو خرید یا ساخت خونه داره و....امشب واقعا چیزی به ذهنم نرسید گفتم بیام اینجا یک تاپیک بزنم هرکی هرحاجتی داره اعلام کنه ،انشالله همه از این تاپیک خاجت روا برن بیرون....فقط یه لطفی درحقم بکنید شماهم منو یکدونه صلوات مهمون کنید♥️تا منم به حاجتم برسم😘💝
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم میشه دایی منم دعا کنی وضعیت جسمی خیلی بدی داره و در حال حاضر شرایط بدتر
ایشالا هرچه صلاحته خدا برات پیش بیار❤
امام حسین (ع).... همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه ممنونم آقام ❤🌹 حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍 شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗 فقط بگو خدایا شکرت امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت. https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/