gol_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 5780 عنوان کاراته 293 بازدید | 6 پست چطوری میشه رنگ کمر بندمون تغییر بدیم؟آیا با مسابقه هست؟یا طبق نظر مربی؟ 1399/11/05 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_از_دیار_رویاها عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2796 ثبت نام کنیدپس از جلساتی و تمرینات مختلف زیر نظر استاد کمربندتون تغییر میکنهامیدوارم با تلاش به کمربند مشکی برسید🌺 دختری هستم از دیار خندان 👀 💫پیانیست💫 گیتاریست💫 💫نقاش💫 🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱 لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
gol_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 5780 ثبت نام کنید پس از جلساتی و تمرینات مختلف زیر نظر استاد کمربندتون تغییر میکنه امیدوارم با تلاش ... ثبت نام کردم عزیزمولی اینو نمیدونستمفکر میکردم باید مسابقه بدیم تا رنگ کمر بند تغییر کنه
gol_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 5780 ثبت نام کنید پس از جلساتی و تمرینات مختلف زیر نظر استاد کمربندتون تغییر میکنه امیدوارم با تلاش ... برای رسیدن به کمر بند مشکی حداقل چقدر زمان لازمه؟ممنون میشم اینو هم بگی گلم
دختری_از_دیار_رویاها عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2796 برای رسیدن به کمر بند مشکی حداقل چقدر زمان لازمه؟ ممنون میشم اینو هم بگی گلم بستگی به تمرین خودتون دارهولی حدودا ۲ الی ۳ سال دختری هستم از دیار خندان 👀 💫پیانیست💫 گیتاریست💫 💫نقاش💫 🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱 لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
دختری_از_دیار_رویاها عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2796 ثبت نام کردم عزیزم ولی اینو نمیدونستم فکر میکردم باید مسابقه بدیم تا رنگ کمر بند تغییر کنه مسابقه نهولی خودشون ازتون امتحان میگیرنبرای مثال ۲۰ تا شنا برای گرفتن کمربند زرد دختری هستم از دیار خندان 👀 💫پیانیست💫 گیتاریست💫 💫نقاش💫 🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱 لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
gol_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 5780 مسابقه نه ولی خودشون ازتون امتحان میگیرن برای مثال ۲۰ تا شنا برای گرفتن کمربند زرد آهان ،متوجه شدم عزیزمممنونم که جواب دادین💚💚