قد شوهرم کوتاهه هیکلم نداره، من برعکسشم قدبلند وهیکلی، هیکلی بودنم هرکاری کنم اب نمیشه استخون بندیمون ارثی درشته برعکس اون ب باباش رفت،اوایل باشگاه میرفت هیکلش ورزشی بود کرونا اومد آب شد، و میخاین بگین قبل ازدواج چشمم کوربود بگم که اصلا متوجه چنین قضیه ای نشدم تااینکه فامیلام دیدنش گفتن قدش کوتاهه😕ازون موقع رومخمه، برا روز عروسی میترسم مسخرمون کنن ، لباس عروس بپوشم هیکلم بزرگترمیشه 😔پاشنه بلندم نمیپوشم بهم میگن نمیپوشی خوبه باشوهرت هم قد میشی، چیکارکنم قدش بلندشه؟ نه پاشنه بلندمیپوشم نه موهامو بالا میبندم غصم گرفت ، یوقتایی مهم نیست ولی تو ذوق میزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اون باید لباس راه راه عمودی حتما بپوشه حتما لباساش روشن باشه . کت و شلوار روشن بخرین براش
موهاش رو بالا سشوار کنه
ریش بذاره ک ابهتش بیشتر یشه
و کفشش هم یه مقدار لژ داشته باشه
شما هم رژیم بگیر
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضام . امیدوارم قابل درک باشه
چون نزدیک عروسیه حساس شدی بعدا توزندگی اصلا به چشمت نمیاد
برای عروسیت موهاتو پایین شینیون کن یا باز بزار خیلی هم شیکه مد هم هست
پف لباست هم زیاد نباشه اوکیه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏