2821
2789
عنوان

قد شوهرم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 30 پست

زندگیت با سرد شدن شما به طلاق بکشه هموناییکه شما رو دلسرد کردن اولین ادمهایی هستن که میزنن تو سرت

انقدر دهن بین نباش دختر

چیزای مثبتو ببین

زندگیتو حفظ کن الکی الکی از دست میره

❤اینقدر پای پدر و مادرت را ببوس تا به گریه بیفتد و دلش از شما راضی شود و از ته دل دعایت کند،آنگاه خداوند همه درهایی که به روی خود بسته ای را بازمیکند❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیه؟وا 

😐هچ

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

من یه کانالی بهت معرفی میکنم قدش رشد میکنه بین 6 تا 16 سانت خودم هم دارم استفاده میکنم خیلی ها نتیجه گرفتن 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
خدایی راست میگی بفرست برام

سروش داری؟ 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
بالاخره کرونا که میره

خب تا نرفته برو سر خونه زندگیت .حداقل غصهی مراسمو نداری.بعدشم که افتادی تو زندگی اهمیتش کمتر میشه

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
خب تا نرفته برو سر خونه زندگیت .حداقل غصهی مراسمو نداری.بعدشم که افتادی تو زندگی اهمیتش کمتر میشه

گیر یه مشت عقب مونده افتادم میگن حتماعروسی کنین گاون گاو خسته شدم از دستشون

2825
2823
2791
2779
2792